Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret a párom alárendelt lenni? N
2es vagyok.
Szexualításban is szeretek alárendelődni a barátnőmnek. Talán kicsit azért mert a combjai közt biztoságba érzem magam. Nem azért mert gyenge vagy annyira luzer típus lennék, hanem valami olyan biztonságot ad, hogy az ővé vagyok, és más nő nem vehet el tőle.
Engem egyszerűen csak izgat, hogy a másik fél parancsát teljesítem. Ez valami kompenzáció lehet, régebben ugyanis elkövettem néhány disznósàgot kapcsolati szinten.
Az élet egyéb területein vagyis a családból kifelé dominálok.
Több dolog miatt lehet ez, de leginkább a gyerekkorra, a családi mintákra vezethető vissza. A szülő-, azon belül az anya neveltetési stílusa meghatározó: lehet dominánsabban viselkedett vele, így ez megragadz benne, ezt keresi benned. De lehet, hogyiskolában, stb. helyeken viselkedtek vele szemben a lányok így, ez megragadt benne.
Ismerős a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!