Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy a férfiak egész élete csak a pin@ ról szól? Hogy csak a lyuk körül forog nekik a világ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 23:01
11/20 anonim válasza:
7# 22 éves férfi létemre undorodom a focitól is és a piától is
12/20 anonim válasza:
Engem sem csak a pina vonz. Imádom a cicit és a popsit is.
Meg a klassz hasat.
13/20 anonim válasza:
Nem furcsa mert ez a genetikai programjuk. Ők felelősek a szaporodásért.
14/20 anonim válasza:
Nem egyszerű kérdés a pasiknak a p!na téma...
De ennél szomorúbb, hogy sok nő van, akik egy lyuknál többet nem tudnak nyújtani.
15/20 anonim válasza:
Én aszexuális vagyok, úgyhogy nekem például nem éppen a pin@ körül forog az élet. Mondjuk ez azt vonja maga után, hogy van más, ami körül viszont elég erőteljesen forog... lehet az se jobb. Egy férfi azért férfi, hogy egyhelyben állás helyett célja van. Sokféle cél lehet, a pin@ az egyik. Ugyanúgy időelb@szás lehet, mint pl karriercél/teljesítménycél évtizedes nagyságrendben, úgyhogy lehet én se vagyok sokkal jobb
16/20 anonim válasza:
Ez nem így van, de ha egy nőben a pin@ az egyetlen érték, akkor csak az érdekel minket belőle.
17/20 anonim válasza:
Furcsa, de ez van, nem tudok ellene mit tenni. Helyesbítenék, nemcsak a punci, hanem a NŐ körül forog a világ. A teste a cicije, puncija, minden.
18/20 anonim válasza:
Engem mindig csak a saját céljaim érdekeltek, a nők meg a pina csak mérsékelten. Persze mikor kiskamasz szűz voltam, akkor jobban érdekelt a pina, de most így a harmincas éveimben a karrierem, a hobbijaim és a barátságok is sokkal fontosabbak.
19/20 anonim válasza:
12# miért használod ezt a csúnya szót hogy p…a, a punci sokkal szebb, nem mondtak meg neked?:)
Nem akartalak meg bántani. Bocsi.
A kérdésre a válaszom….
Akik ram írnak rögtön azzal kezdik hogy du…g nanak, mit szeretek a szexben, van-e pasim?? Stb….
20/20 anonim válasza:
Nekem nem furcsa, nekem ez a természetes. De úgy, ahogy a #17 írja. A NŐ. Ezen sem vitázni nem akarok senkivel, sem engem megváltoztatni nem lehet serdülő kortól a halálomig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!