Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi célzás miatt nézhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi célzás miatt nézhet rám sokszor így?Ha igen akkor ezt negatívumnaj fogjam fel?

Figyelt kérdés
Csak köszönő viszonyban vagyunk, ő biztiőr a munkahelyemen. Amikor ott kezdtem akkor tetszettem neki ez elég félreérthettelen volt, lényegében folyton odanézett ahol ott voltam, sokszor is jött el arra, és volt vmi fura huncutos nézésében.. De eddig kb 3 mondatot ha váltottunk, pedig ő jó sok csajjal tolja a dumát mindig.De nekem csak köszön,meg bámul. Én meg biztos nem fogok odamenni hozzá dumcsizni,minek is ,van neki elég nő akit szórakoztasson...ezt így gondoltam az elején is. Aztán inkább próbáltam tudomást sem venni róla,csak illedelmesen köszöntem neki mindig. Mostanában meg azt csinálja, hogy ha akkor megyek be amikor szemben áll akkor jó feltűnően a combom környékere néz aztán rám és úgy köszön,vagy fordítva. Rohadt zavaró, kicsit olyan megalázóan érzem magam emiatt.Pedig lehet hogy nem direkt csinálja, mert amúgy azt hallottam róla, hogy végülis rendes csávó.
2023. máj. 19. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki azért néz. Én is meg szoktam nézni ha valaki jó nő és szintén kb így, tetőtől talpig végig, ha számomra vonzó a nő és a teste akkor megnézem a combjait, hasát, popsit, és megyek felfelé aztán a szemébe nézek. Nálam ez azért van mert nagyon bejön az illető. Ezért gondolom, hogy nála is. És az, hogy más nőkkel sokat dumál veled pedig szinte semmit az, bár nem ismerem őt, de gyakran pont aki legjobban tetszik az előtt vannak az embernek félelmei, nehogy rosszul szóljak hozzá, elijesztem, mit gondol majd, nem vagyok elég jó dumás stb ..ez is lehet. Persze másképp is.
2023. máj. 19. 20:00
 2/4 xKakashix ***** válasza:
100% hogy bejössz neki, minden pasi méregeti a nőket, ez normális. Talán azért nem szólít le téged, mert jobban bejössz neki mint a többi nő, könnyebben beszélgetünk olyan nővel akihez annyira nem vonzódunk, valószínű fél leszólítani téged, mert nem tudja, hogy mi a véleményed róla. Ha szeretnél vele beszélni akkor legyél vele kicsit nyitottabb, mosolyogj, mondj neki valami random dolgot és ha beszélni akar veled folytatni fogja valamivel.
2023. máj. 20. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Még régebben próbáltam egyszer,de elhadart néhány mondatot aztán ment a dolgára.
2023. máj. 20. 14:22
 4/4 xKakashix ***** válasza:
Hmmm, hát vagy nagyon fél veled szóba állni, vagy arra tudok még gondolni, hogy nem tudja eldönteni, hogy bejössz e neki vagy sem :D nekem pl volt egy ilyen csaj melóhelyen, kettős érzésem volt vele kapcsolatban ezért többször csekkoltam le. Bár ha feltűnően megnéz inkább az elsőre szavaznék. Van egyébként valakije? Mert ha igen és jobban bejössz neki mint a többi csaj, akkor ez lehet egy probléma a részéről.
2023. máj. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!