Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a távolság sok egy szexkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem is szexkapcsolat, inkább barátság extrákkal, de a lényeg ugyanaz, rendszeres jelleggel szexelni összejárni. Nektek az 1 óra oda-1 óra vissza utazás távolság sok lenne?(Ha mindketten vidékiek vagytok, tehát nincs olyan nagy választék mint Bp-en). A szex brutál jó köztetek. Este mész, reggel távozol, az együttalvás is jó. Kb heti jelleggel bevállalnád, ha felváltva járnátok egymáshoz? Vagy sok ez az 1 óra autókázás érte?2023. máj. 18. 01:13
1/8 anonim válasza:
Nekem simán belefér, de én egyébként is imádok autózni, néha csak úgy céltalanúl is krúzolok a városban.
4/8 xKakashix válasza:
Én kb 2 órát utaztam anno mikor volt egy ilyen távkapcsolatom, van az a nő akiért megéri, ja és tömeggel.
6/8 anonim válasza:
4-5 órát utaztam az akkori szexkapcsolatomért, mára már a feleségemért. Megérte.
7/8 anonim válasza:
1óra oda kellemes a vágyakozás miatt. Vissza 1 pedig azért, mert tudod h téged várt, szexelt veled es mindketten jól ereztétek magatokat. Hasonló szituban többet is utaznék, uh nem sok a táv.
8/8 anonim válasza:
Várakozással 5,5 órát utazok a barátnőmhöz akivel barátság extrával kapcsolatban vagyunk, nem vagyunk fiatalok, hozzá kell tennem, és mivel estére érkezek, együtt lét is van, de ad enni is, inni is, és közös programokat is szervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!