Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban hogyan beszéltek a vágyaitokról?
Ez a második komoly kapcsolatom, és soha nem bészéltem a barátnőimnek a vágyaimról.
Például még soha sem volt részem orális szexben, de én rendszeresen nyaltam, és szerették is. Viszont egyik barátnőm sem viszonozta soha, de nem is kértem őket. Úgy voltam vele, hogy ha maguktól nem akarják akkor nem fogom szóvá tenni, mert ha meg is teszik, az kb kényszer lenne. Én sem parancsszóra kezdtem nyalni, hanem magamtól, mert én is szeretem.
A jelenlegi barátnőmmel gyakran el sem jutok a csúcsra, mert ő rendszerint hamarabb elmegy, és olyankor magamra hagy, mint aki jól végezte dolgát. Ezt sem tettem még szóvá, de nagyon zavar, és ennél is ugyanazt érzem, hogy semmi értelme beszélni róla, mert ha változna is valami, az neki már kényszer lenne, úgy meg nekem sem jó.

Mi szex közben is megbeszéljük (na jó, inkább szóban is jelezzük), hogy mit szeretnénk és hogy.
Nagyon rossz szokás, hogy szex közben megkukulnak a párok.
N65/F69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!