Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak, nektek milyen vágyaitok vannak?
Rengeteg dolog van ami meg tudja mozgatni, erről kár lenne egy nagy listát írni. Alapvetően fontos, hogy a vágyak kölcsönösségre találjanak mert csak akkor tud jó lenni. Én sokszor találkoztam olyannal hogy bizonyos jelenségek vagy beszélgetések új vágyakat tudnak beindítani bennem, amivel szerintem semmi probléma, csak nem szabad őket erőltetni.
Szóval sok van és sok dolog is tetszik, sok ebből például elég perverz.
1. Azt én is nagyon szeretem. Szóval megértelek. Egy jó kaja az intimitás után mindig jól esik amúgy.
2.Kölcsönösség alapvető szerintem is.:)
Az nem baj :)
Szerintem akkor is tetszene, főleg ha ő neki is tetszene, hogy szagoltatja velem és ezzel "aláz".
ma 09:25
Látom nem érted a lényeget.
A sajtos melegszendvics, a világ egyik legegyszerübb reggelije.
Viszont ha valaki ezt is aprólékosan, kifogástalanul el tudja készíteni, az azt jelenti hogy bármilyen helyzetben tud figyelni az apró részletekre.
És egy ilyen nő aranyat ér és gyűrűt érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!