Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire izgató egy lánynak egy sok utazással járó, erotikus töltetű, laza kapcsolat gondolata?
Figyelt kérdés
Van egy konkrét elképzelésem, de ezt csak azzal osztanám meg, aki szeret utazni és nem apácának készül. Tehát XX kromoszómával rendelkező, értelmes emberek válaszát várom. Köszönöm!2023. máj. 17. 10:32
21/25 anonim válasza:
A nők a pénzre és a kinézetre mennek. Az utazgatás, már azt feltételezi, hogy ilyen gondod nincsen, szóval igen, a legtöbb simán benne lenne. Max akkor nem, ha tényleg nem lazát szeretne, de abból van kevesebb manapság.
22/25 anonim válasza:
Én egy egész nyarat utaztam így európába egy lánnyal. Azelőtt egy sima lány barátom volt, de tudtam hogy neki is nagy álma bejárni europát csak nemm tudja, így megkérdeztem hogy olyan opcióval hogy szex belemegy e, és hát sikerült. Nekem pl álom volt baszni egy homokos parton, csak hát nem volt akkor kivel
F/24
25/25 anonim válasza:
Laza kapcsolat formájában nem csinálnám, 1. ha fizeti az utakat, akkor sugar daddyként kezelem érzelmek nélkül 2. ha sima szexkapcsolat, akkor meg biztos, hogy bele fogok zúgni a sok együttöltött idő mellett. Szóval vagy sugar daddy, aki pénzel, vagy a szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!