Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire izgató egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire izgató egy lánynak egy sok utazással járó, erotikus töltetű, laza kapcsolat gondolata?

Figyelt kérdés
Van egy konkrét elképzelésem, de ezt csak azzal osztanám meg, aki szeret utazni és nem apácának készül. Tehát XX kromoszómával rendelkező, értelmes emberek válaszát várom. Köszönöm!

2023. máj. 17. 10:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Csak nem üzleti utakhoz (vagy olyan ürüggyel való távolléthez) keresel "társaságot", amit csak az asszony meg ne tudjon? 😀
2023. júl. 3. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Igen, bár nem biztos, hogy az én korosztályomra gondoltál
2023. júl. 31. 02:49
 13/25 anonim ***** válasza:
59%

Vagyis izgató, bocsánat! 🙂

#12es vagyok

2023. júl. 31. 02:50
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Miért baj ha kiteszi merre szokott járni? Van aki ettől boldog, én is mindig fotózok az emlékek miatt
2023. nov. 16. 14:12
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Ne ide figyelj! Kikérem magamnak a katolikusok nevében, hogy hormonhibásoknak tituláld az apácákat, legszívesebben jelenteném a kérdésed ha lenne 3 as szintem! Nem szégyenled magad? Az apácák IS egészséges nők, csak életüket az Úr szolgálatában sok esetben betegek, öregek és éhezők szolgálatára szentelik!!! És LEMONDANAK a házaséletről, nem pedig képtelenek rá! Amit Te akarsz az állatias, súlyos bűnökkel teli kalandozás? Menj fájhez kislány és nevelj gyerekeket.... Az ilyen kihasználások helyett... Aztán halálod pillanata után a lelked? Arra kéne készülni kicsim.
2023. dec. 4. 17:34
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
Jaaa, hogy pasi vagy? Közveszélyes a lányokra nézve az amit akarsz, öreg, meg kéne téged alaposan nevelni, a nősülésen járjon az eszed inkább. Szégyen és gyalázat, ez az egész kérdés. Lány ne menjen a közeledbe, amíg neked csak ERRE kell valaki... F
2023. dec. 4. 17:36
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
Maga a gondolat izgató. De nagyon nem mindegy, ki ill. milyen az a bizonyos férfi.
2023. dec. 4. 17:39
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Nálam nincs olyan hogy laza kapcsolat, vagy komoly vagy semmilyen így én nem mennék bele.
2023. dec. 25. 10:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi jelentkezőből még mindig nem akadt? :) Esetleg mesélhetnél arról a konkrét elképzelésről...
jan. 22. 07:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak lányok akiket izgat az ilyesmi, de sokaknak nem mindegy, hogy kivel és az se, hogy azért laza, mert azt azereti vagy az azért, mert foglalt vagy
ápr. 5. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!