Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyom magamnak, hogy elélvezzek szex közben?
Már sokkal nyitottabb vagyok a páromra, mint ezelőtt. Élvezem, szeretem vele a szexet.
Legutóbb, amikor ő mozgott, és majdnem elmentem, bepánikoltam, elkezdtem sírni, és a testem teljesen befeszült. Nem bírtam ellazulni, nem bírtam megmozdulni,és rámjött a remegés.
Aztán ahogy csak tudtam, igyekeztem megnyugtatni magam, tudatosítani a helyzetet magamban stb.
Csak egyszerűen nem értem, miért reagáltam ennyire drasztikusan? Szegény párom nagyon megijedt, én meg nem tudtam neki megmagyarázni, csak annyit mondtam, ne haragudj, ne haragudj.
Milyen esetekben reagálhat így az ember? Hogyan értsem meg jobban szakember segítsége nélkül?
23/N
Tapasztalatlanság meg ilyenek.
Mikor először volt orgazmusom en szinte szégyelltem magam, es semmiféle erőszak meg ilyesmi se volt soha az életemben.
Ez egy nagyon intim dolog, eleinte nem könnyu annyira lazulni
A tapasztalatlanság szerintem kizáró ok.
Masztinál viszonylag egyszerűbb, de nem jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!