Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem hagyom magamnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aruka kérdése:

Miért nem hagyom magamnak, hogy elélvezzek szex közben?

Figyelt kérdés

Már sokkal nyitottabb vagyok a páromra, mint ezelőtt. Élvezem, szeretem vele a szexet.

Legutóbb, amikor ő mozgott, és majdnem elmentem, bepánikoltam, elkezdtem sírni, és a testem teljesen befeszült. Nem bírtam ellazulni, nem bírtam megmozdulni,és rámjött a remegés.

Aztán ahogy csak tudtam, igyekeztem megnyugtatni magam, tudatosítani a helyzetet magamban stb.

Csak egyszerűen nem értem, miért reagáltam ennyire drasztikusan? Szegény párom nagyon megijedt, én meg nem tudtam neki megmagyarázni, csak annyit mondtam, ne haragudj, ne haragudj.

Milyen esetekben reagálhat így az ember? Hogyan értsem meg jobban szakember segítsége nélkül?

23/N

2023. máj. 15. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Bántalmazás, zaklatás, nemi erőszak hagyhat ilyen nyomot.
2023. máj. 15. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Tapasztalatlanság meg ilyenek.

Mikor először volt orgazmusom en szinte szégyelltem magam, es semmiféle erőszak meg ilyesmi se volt soha az életemben.

Ez egy nagyon intim dolog, eleinte nem könnyu annyira lazulni

2023. máj. 16. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Lehet neked se ártana egy pszichológus...
2023. máj. 16. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
A nőknek sokkal bizalmibb kérdés a szex.
2023. máj. 16. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
4 De nem azért, mert nők, hanem mert a férfi lehet veszélyes, és bántalmazhat.
2023. máj. 16. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Masztival semmi gondod, szuper élvezések, gyorsan?
2023. máj. 16. 11:37
 7/8 A kérdező kommentje:

A tapasztalatlanság szerintem kizáró ok.

Masztinál viszonylag egyszerűbb, de nem jellemző

2023. máj. 16. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Szakember nélkül sehogy. Megspórolsz egy rakás zsákutcát, ha nem totózol, hanem elmész pszichológushoz.
2023. máj. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!