Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális ez szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez szex közben?

Figyelt kérdés
Életemben van először barátnőm szóval nem vagyok túl gyakorlott a témakörben. 12 centi és kb 3,5 cm vastag a péniszem mérete. Eleinte mikor berakom érzem, hogy rám feszül a barátnőm viszont pár lökés után annyira tágul, hogy nem érzem. Nagyon is nedvesedik. Ez normális? Próbálkozik tornával mert beszélgettünk erről. Neki sem volt előttem senkie.
2023. máj. 15. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Igen normálisnak mondható, nekem is volt több ilyen partnerem, pedig én még az átlagnál kicsit vastagabb is vagyok.

Intim tornával lehet edzeni, vagy ha vevő akár anális játékszerek is lehetnek bent miközben a punciját dugod.

2023. máj. 15. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Igen.

Minél jobban kíván, annál jobban kitágul.

Több izgalmi fázis is van, ami ugye belül történik, nem látszik úgy kívülről, ahogy a te nemi szerveden.:)

N

2023. máj. 15. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
4%
Valószínűleg itt a csajnak és neked sem lesz élvezet, viszont a csajnak meg lehet oldani vibrátorral nyalással. De neked csak anállal. Ha nem megy, szakítsatok.
2023. máj. 16. 05:49
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

A farokméret inkább átok mint áldás, legalább is a részemről.

21 centis farkammal még egy jót nem szexeltem.

2023. máj. 16. 09:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Anális játékszerekre nem vevő. Intim tornával próbálkozik.
2023. máj. 16. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Normális, mert kicsi a farkad. Egyébként ha nagyobb lenne, és nagyon benedvesedik rád, akkor sem éreznél sokkal többet. A punci ilyen.
2023. máj. 16. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Normális. Ez azt jelenti, hogy beindult eléggé. Volt kapcsolatomban nem beszéltünk róla, de volt hogy párom kicsúszott menetközben, valószínűleg hasonlók miatt. Mondjuk én közben rászorítottam neki amikor eszembe jutott, pontosan amiatt hogy neki is kicsit szorosabb legyen, és hát mindig meghozta gyümölcsét. Gyakorolni kell.
2023. máj. 16. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Örülj neki, hogy nedves a puncija azt jelenti hogy izgatott élvezi a szexet.

Intim torna segít de nem baj,hogy nedves a puncija inkább áldás.

2023. máj. 28. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Próbáljátok hátulról és a csaj szorítsa össze a combját.
2023. máj. 28. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
15%
Kicsi a farkad, ez van.
2023. máj. 29. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!