Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy cucc az idősebb pasiknak ez?
Figyelt kérdés
Hogyha fiatal lányokkal szexelhetnek. Oké, általában szebbek, de annyival más velük a szex mint egy korukbeli 50 körüli nővel?2023. máj. 15. 20:24
1/9 anonim válasza:
Ízlés dolga. Vannak akiknek a fiatalok jönnek be és vannak akiknek a náluk idősebbek.
A többségnek inkább a fiatalabbak jönnek be. De ugyan így van a nőknél is.
2/9 anonim válasza:
Biztos jobb,hogy miért, azt nem tudom. Én csak fiatal koromban voltam fiatallal.
4/9 anonim válasza:
Jót tesz az EGOMNAK, hogy kellek még a fiatal nőknek is, de attól saját generációmmal is elvagyok!
Talán irigyled? Vagy mi van? Nehogy azt hidd neked ezért nem jut nő, szimplán csak nem tudsz bánni velük, azért marad a Marok Marcsa.
5/9 anonim válasza:
Nagyon szeretek szűz lányokat kinyalni! 😋
6/9 anonim válasza:
5. Én is, vagyis csak szeretnék.
7/9 anonim válasza:
40es klassz nem szilikonos nem kikozmetikazott festett nő sem sok van aki gyerek után (vagy anelkül) izgi szép . 20on éves azért természetesebb friss bájos nem életunt .
8/9 anonim válasza:
Igen, ennyi a lényeg, hogy fiatalabb = szebb. A szexuális vágynak pedig ez az ugródeszkája vagy katalizátora. Szépség. Lehet itt mellébeszélni mindenféle jobban hangzó barokk körmondatokkal, de minek? Tudom, rossz érzés ez az idősebb nőknek, de erről nem a férfiak tehetnek, így lettünk beprogramozva. Mint ahogy pl nőknek is általában az erőteljes, domináns, magabiztos férfiak tetszenek, nem pedig a cingár, bizonytalan, béta társai. Evolúciós dolog, így működik az ember
9/9 anonim válasza:
A férfiak kb minden nővel szexelni akarnak, de az ösztön a fiatalt részesíti előnyben, mert nagyobb az esélye az egészséges utódra. Ne felejtsúk el, mikor az emberek szexuális ösztöne kialakult az őskorban, akkor kb 20-25 évig éltek az emberek, tehát nem lehetett túl sokat várni, ha még nevelni is akarta a gyereket pár évig. Az őskorban 30-40 éves nők nem is léteztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!