Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/16 anonim válasza:
Már bocs, de mi volt csökönyös vagy mogorva az 5. hsz-ben? Vagy lenéző? Vagy önfényező? Még 10 évvel se vagyok idősebb nálad, de nekem is feltűnt, hogy egyre kevésbé tudnak lekötni dolgok, mindig új ingereket keresünk, baromi hamar megununk mindent. Te ugyanúgy ítélkezel a semmiből ráadásul. Mellesleg az kiabál, akinek a háza ég...
13/16 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted tűrni kéne hogy valaki azt hiszi hogy szar a kapcsolatom és azért nem? Nem minden kapcsolat egyforma és jó hogy kiállok magamért. Ha meg nem tetszik a kérdés keress másikat amihez hozzá szólhatsz, ilyen egyszerű.
2023. máj. 16. 12:13
14/16 anonim válasza:
Én ugyanannyi vagyok mint a kérdező és mégis lassan unok meg dolgokat. Ha megunok valamit változtatok rajta nyilván. De ettől nem leszünk rosszabbak. Na meg legalább a tevékenységen változtat nem magán a párján.
Egyébként régen is voltak ám könnyen raun emberek. Szerinted miért volt az a sok-sok titokban tartott megcsalás?
15/16 anonim válasza:
#12 a #5 simán egy tapló bunkó, aki nem is a kérdésre válaszolt. Ennyi.
16/16 A kérdező kommentje:
így van egyet értek veled 14-es. Én is lassan unok meg dolgokat, ettől nem leszünk rosszak és a többi résszel is egyet értek nem csak ezzel.
2023. máj. 24. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!