Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom a te generációd tesi órán oviban vagy suliban talicskáztak e...
Te leszel 2 kézen a talicska ő meg Józsi a segédmunkás
Mi is nagyon sokat kipróbáltunk, de nekem mindig a sima lesz az igazi. Legalábbis mostanában biztos egyéb okok miatt.:')
Amúgy amit az első ír az is egy opció.
Akkor még van a kutya póz, de nem a klasszikus, hanem amikor a pasi térdel és leül rá(nem tudom jobban leírni) és te mozogsz.
Van olyan amikor hanyatt fekszik és te rajta guggolásokat csinálsz.
Aztán van olyan amikor te fekszel hanyatt és felhúzod a lábaid a vállára. Most csak ezek jutottak eszembe amik nem olyan népszerűek. (legalábbis gondolom, aztán kitudja)
5-ös
Ez az álltalánosítás eléggé sértő számomra és még sokunk számára akiket egy kalap alá vesznek ugyanígy. Attól hogy te XY időbe születtél attól még az érzések nem feltétlenül változnak és a problémák és a szituációk sem. Egyébként hogy kimerítsem a kérdésed lassan 8 éve vagyunk együtt és első szerelem és mint fentebb is írtam 22 L. Legfeljebb az keseítsen el téged hogy ennyire csökönyös és mogorva vagy és itt adod ki ami az életed során meg gyötört.
Köszönöm 6-os, hogy rá világítottál neki tényleg kedves volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!