Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfojtani a nemi vágyat? aszexuális akarok lenni. 20/f
"Járj el edzeni, bulizni. "
a bulizástól undorodom, az edzésnek meg szimplán semmi értelme
De, van értelme, ha az embernek lesz tőle önbizalma. Ahogy egyre jobban látszik az eredmény, egyre jobban érzed magad a bőrödben.
Segíteni akarok, de így nehéz.
Privátban is leírhatod, hogy miért jutottál el idáig, mi a probléma szerinted.
Még a herélés előtt menj el pszichoterápiába, valszeg nem a kinézeted, hanem az önképed miatt vagy egyedül.
Én is ezt kaptam sorsul, gyűlöltem magam is és a világot is. Mára picit jobb. 50f
"De, van értelme, ha az embernek lesz tőle önbizalma. "
mekkora fasság. például egy késes őrült ellen nem tudsz védekezni akkor se ha olyan tested van mint hulknak
“ mekkora fasság. például egy késes őrült ellen nem tudsz védekezni akkor se ha olyan tested van mint hulknak”
Ez úgy baromság ahogy van. Senki nem mondta ,hogy legyél Hulk. Az edzés nem arról szól hogy Hulk legyél. Az S.A.S, Seal SWAT stb elit alakulat emberi edzenek és hidd el hogy a Kolompár lalával megetetik a kését
16
aha tehát ha elmegyek edzeni akkor automatikusan S.A.S, Seal SWAT tag leszek?
Korb: Felfelé a lejtőn című, a depresszióról szóló könyvében írja, hogy kimutatták, hogy a sportolás az önbizalom mellett az agy szociális készségeit is javítja. Persze nem kell elhinni, lehet, csak át akar b@szni!
De szerintem egyébként önmagától a sporttól nem leszel te sem jobban. Inkább terápia kéne, a sport lehet egy kiegészítő eszköz. Remélem jobban leszel majd azért valahogy! Én is depresszióval döglődöm, rád is ez vár...
50f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!