Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt barátság extrákkal kapcsolata, hogyan vittétek bele az extrákat?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, akivel évek óta jóban vagyunk, ez idő alatt szinte az egyetlen stabil ponttá válltam az életében. Két ember van, akivel mindent meg bír osztani és támogatják: én, meg az egyik barátnője. Na de azt is tudom jól, hogy már jó ideje nincs senkije, ahogy nekem sem. Hogyan tudnám rávenni és megértetni, hogy mindkettőnknek jobb lenne, ha a beszélgetések és kávézások mellett néhe be is lógatnám neki a lompost?2023. máj. 15. 07:29
1/7 anonim válasza:
Ez a hajó már elment, soha nem lesz extra.
Nem tekint rád úgy.
2/7 anonim válasza:
Kirakhatod az ajtódra a friend zone táblát.
3/7 A kérdező kommentje:
De mi tényleg barátok vagyunk, és így is tekintünk egymásra. Ha ez megtörténne, akkor sem zavarna az, ha valakivel összejönne később. Egyszerűbben csak könnyebb lenne így levezetni a stresszt mindkettőnknek, de ettől függetlenül megmaradnánk a barátság szintén. Nem barátnőt keresek vagy feleséget
2023. máj. 15. 07:41
4/7 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy sétáltunk az utcán, én meg váratlanul felé fordultam, és megkérdeztem, hogy volna-e kedve lefeküdni velem. Először köpni-nyelni nem tudott, de utána azt mondta, rendben. Ki is próbáltuk egymást párszor. Az eredmény: belém zúgott, elviselhetetlenül féltekenykedni kezdett, én meg kirúgtam. Így ért véget a barátság.
5/7 anonim válasza:
"De mi tényleg barátok vagyunk, és így is tekintünk egymásra."
Ezért nem lesz köztetek semmi szexuális. Barátok nem szexelnek egymással, te pedig ha be akarod neki lógatni a lompost (érdekből, mert ösztöneid hajtanak), nem érdemled meg. Ugyanis nem vagy jó barátja.
6/7 anonim válasza:
Ha ennyire jobban vagytok, és még szexuálisan is vonzódsz hozzá, akkor miért nem jöttök össze?
7/7 anonim válasza:
Azt írod, évek óta jóban vagytok. Hidd el, már rég meglenne az az extra, ha a lány is úgy akarta volna. Te csak barát vagy neki.
(...s bár nem tartozik ide, de meg is értem. Én magam se szoktam összefeküdgetni a barátaimmal csak úgy brahiból. Számomra gusztustalan ez a "csak használjuk egymást, amíg nem akad jobb" dolog. Talán az ő értékrendjébe se fér bele, hogy csak szexuális tárgyként tekintsen önmagára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!