Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elite painos csajokat csak megverik vagy még is vannak b@szva a színfalak mögött?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 12:05
2/10 A kérdező kommentje:
☹️
2023. máj. 14. 12:20
4/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy rojtosra vert puncival még tudnának dugni...
5/10 A kérdező kommentje:
Volt egy hosszú videó, amikor teljesen szétverték Anett punciját utána meg nem tudom megjátszott volt-e, de amikor jegelte, akkor lomp meg egy másik f@szi bele erőszakoltak egy dildot keményen és már ordított..
2023. máj. 14. 12:38
6/10 anonim válasza:
Én biztosan dugnám is őket a helyükben amint csak lehet.
7/10 anonim válasza:
Ismertem a tulajdonost, Andreát, sajnos már nem él. Nem dugták meg a csajokat, a lányok a pénzért csinálták százból ha egy volt mazochista. De tény, messzire mentek a fájdalomban.
8/10 A kérdező kommentje:
Kajak ismerted? Hát tényleg komoly megpróbáltatásokon mentek keresztül. De ennyire megvoltak szorulva ezek a nők?
2023. máj. 14. 13:43
9/10 anonim válasza:
Kajak ismertem. A BDSM világában sokat mozogtam akkor , Ő meg név volt. Gyorsan lehetett egy százast keresni, ami az ezredfordulón egyhavi jó fizetés volt. Andi végül 12 millát bukott....visszatérve, kinek megszorult élethelyzet, kinek gyors pluszpénz.
10/10 anonim válasza:
Forgattam én is .
Nem nem feltétlen van aktus vagy bármi . De èn a rendezőt leszoptam teljesen önszántamból
Ha filmen vannak aktusos jelenetek az előre megírt forgatókönyv alapján megy amit a felvétel elött árbeszélnek átvariállnak megegyeznek aláírnak.
Az hogy a felvételen kívül a színfalak mögött mi történik vagy épp mi nem történik. Az már egy megint más dolog.
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!