Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan alakítsak ki szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakítsak ki szexet masszázsból?

Figyelt kérdés
Holnap átjön egy hölgy akivel volt 2 randim de csók még nem. Említettem neki, hogy csodás masszázsokat adok. Kérdezte, hogy hol és mikor. Mondtam neki a lakásomon holnap este. Meglepően habozás nélkül igent mondott (már készültem mondani h csak poén volt). Ha jól sejtem lehet itt esély többre is mint masszázs. Bármilyen tippet szívesen fogadok (27f és 28n)

2023. máj. 13. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván lehet esély, ha igent mondott. (Ha nem lenne rá esély, akkor egyáltalán nem mondana egyből igent ilyenre, hanem terelne.)

Flörtölj vele közben, simogasd sokat (de amég nincs egyértelmű jele, ne nyúlj olyan helyre ami intim) és bókolj neki, dicsérd meg. De szerintem, ha hagyja magát masszírozni akkor bedobhatod, hogy vegyen le több ruhát, mert úgy könnyebb masszírozni vagy ilyesmi.. Igazából próbáld meg felizgatni úgy, hogy nem intim helyeken érinted meg.

2023. máj. 13. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha ez nem jön magától akkor ott nem lesz sezx..
2023. máj. 13. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
🙆 helyetted ne dugjam meg?
2023. máj. 13. 22:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1 ilyesmire gondoltam. Trollkodások is viccesek de jöhetnek inkább hasznos válaszok :D
2023. máj. 13. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is ez egy elég intim helyzet. Ha benne van azt észre fogod venni. Ne legyél tolakodó, szerintem ennyi a titok.
2023. máj. 13. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem cseszed el, akkor könnyen fog menni. Már randiztatok is, egyértelműen felkínálkozott. Hajrá!
2023. máj. 13. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
B.szni megy hozzád, te meg el tudod b.szni
2023. máj. 14. 01:32
 8/11 anonim ***** válasza:
18%

Ugye tudod, hogy ez így, ebben a formában nem masszázs...

Más kérdés, hogy az emberek fejében az a defekt él, hogy a masszázs összeköthető a szexualitással.

Ez a különbség a kóklerek és a valódi masszázs között.

2023. máj. 14. 06:35
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Jó hülye vagy fiam ennyi évesen. Egy lány nem megy fel egy fiúhoz csak a masszázsért. Egyszerű a képlet, szexet akar. Ne légy balfasz. Masszírozd, simogasd, izgasd, nyald ki és dugd meg. Ezt várja hidd el.

Ha nem, jövök egy sörrel.

2023. máj. 14. 08:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Na, mi történt?
2023. jún. 1. 09:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!