Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy úgy szeretkeztetek a párotokkal, hogy nem kívántátok és nem esett jól?
Ha igen, akkor miért mentetek bele?
Életkort légyszíves írjatok! Köszönöm!
10
Az élet szerencsére nem csak kizárólag szexből áll. Egy jó párkapcsolatban az ember rengeteg mindent ad a másiknak, a másikért szeretetből. Ha szeretem a férjemet, akkor úgy adom neki bármikor a legnagyobb gyönyört, hogy én ennek az odaadásnak talán sokkal nagyobb élvezője lehetek.
Ha önző lennék a társamra és elirígyelném tőle az örömöt, amit én adok neki, akkor lenne okod engem sajnálni. Az önzés soha nem tesz boldoggá.
De pont ezért nem fogja elvárni a párom, hogy belemenjek úgy, hogy én nem akarom, mert a szexen túl mást is nyújtok neki ebben a kapcsolatban, ezért nyilván úgy érzi, hogy elnézhető nekem, ha nem akaom minden alkalommal minden igényét kielégíteni. Mint ahogy ő sem tudja mindig minden igényemet kielégíteni,mert emberek vagyunk, és empatikusak.
13
"Az élet nem csak a szexből áll."
Van, hogy megteszünk dolgokat kizárólag a másikért, és ez nekünk is örömöt ad.
A szeretet; Az adakozás öröm, az önzés szenvedés.
15
Tökéletesen értelek és igazat adok neked.
A szerelem, a szex soha nem lehet erőszak. A megértő elfogadás inkább kötődik hozzám, mint a hideg elutasítás.
A férfiak vágya szerencsére többnyire túlnő a nők vágyain ebben a kérdésben. Amikor fordítva van, akkor a férfi láthatóan alulmarad és súlyos lelki kudarcnak éli meg.
Ha a férj nem kezdeményez, ötven évig nem történik semmi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!