Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel lehet csökkenteni a nemi vágyat?
26 évesen szűz vagyok, esélytelen lesz valaha párom, ronda vagyok. Őszintén nagyon kívánom valakinek megfogjam a kezét, vagy együtt legyek egy nővel, de ahogy írtam esélytelen.
Hogy lehet csökkenteni a nemi vágyat, meg ne is legyen, mert nagyon kívánom már.
Nem azért nem tudsz becsajozni, mert ronda vagy.
Nők szokták mondani, hogy a férfi esetében az is elég ha egy fokkal szebb az ördögnél. És sok esetben tényleg az számít, hogy milyen a személyiséged, a humorod, milyen beszélgetőpartner vagy, hogyan állsz ahhoz a nőhö9z akit fel akarsz szedni.
Az alapvető hiba nem a külsődben van, hanem benned, ahogy csajozni próbálsz, vagy amit a csajokról gondolsz. Fejben kéne rendet tenni és lesz barátnőd.
3# akkor próbáld meg, hogy ronda nőt keresel.
Abból is van bőven. Dugják is őket...
Vannak természetes vágycsökkentők, amelyek valamelyest csökkentik a sürgetést. Ilyen a barátcserje, de pl. az édesgyökérről is ezt tartják.
De ez max. arra jó, hogy ideiglenesen ne kapard a falat, nem fogja a magányosságodat oldani. Én azt javaslom, hogy legyen minél több baráti kapcsolatod, fiúkkal-lányokkal egyaránt: ehhez jó, ha csinálsz valami önkéntes munkát vagy benne vagy valamilyen közösségben, esetleg sport- vagy más hobbikörben.
Drog,alkohol,alvásmegvonás,
egyél xar,minősegtelen kajákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!