Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi belenéz egy nő dekoltázsába, valószínűleg kívánja is? Vagy csak lehetséges?
Lehet, csak én vagyok így ezzel, de nálam ez automatikus: ha melleket látok, az behúzza a figyelmem azonnal. Ha el vagyok gondolkodva, tenni sem tudok ellene.
Ez több okból is problémás. Egyrészt pl a szomszédasszonyom gyakran feszít bikiniben, és már nem egyszer láttam, hogy elkapja a tekintetemet.
Amit viszont még jobban utálok, hogy az autopilot nem válogat, hanem ugyanúgy bekapcsol az utcán, melltartó nélkül csapató öregasszonyokra is.
#9:
Ne is mondd. Hétvégén egy előadás alatt hátrafordultam, hogy mondjak valamit a mögöttem ülő két lánynak, de mivel halkan szóltam oda, nem értették, és közelebb hajoltak - és ahogy a csinosabbik előrehajolt a mélyen dekoltált felsőjében, ösztönösen odatapadt a szemem, amit ilyen közelről azért elég könnyű észrevenni. Hát így próbáljon az ember úriemberként viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!