Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudsz, vagy tudtál maszturbálni, amíg a testvéreddel osztoztál egy szobán?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 18:48
1/13 anonim válasza:
Mi egyszerre csináltuk és mindig versenyeztünk, hogy ki megy el előbb. f/f
2/13 anonim válasza:
A fürdőben, vagy ha nem volt otthon.
3/13 anonim válasza:
Fürdő, WC, vagy amikor nem volt otthon.
4/13 anonim válasza:
Húgom van, így valóban vigyázni kellett. :D fürdéskor, vagy ha egyedül voltam otthon. azért mindig volt alkalom rárántani :))
6/13 anonim válasza:
Egyke voltam, de nem olyan nehéz kitalálni ezt, WC, fürdés, mikor nincs otthon, iskola WC-ben stb.
7/13 anonim válasza:
Mi is megdumáltuk simán
Sokszor azonos csajra vertük
De ha nem olyan a viszony ott a fürdőszoba
A lefolyóban el is tűnik a cuxx és nem kell takarítani
8/13 anonim válasza:
Köztünk azért tíz év különbséggel közös hoki nem jöhetett szóba. Én megvártam, amíg elalszik aztán takaró alatt lerendeztem, illetve még egyből suli után, amíg oviban ,vagy napköziben volt.
9/13 anonim válasza:
Nálunk nem tabu a verés mi egymás előtt verjük ki
10/13 anonim válasza:
Hugom van ő is én is masztiztunk egymás előtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!