Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Teljesen őszintén!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Teljesen őszintén! Ez egy anonim oldal, tehát semmi értelme hazudni. Ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Eljuttok egy férfival az ágyig (mindegy, hogy komoly, alkalmi, stb) és kicsi a farka?

Legyen mondjuk 13cm körüli hosszú és 4-4,5cm vastag (13-14cm kerület).

Mit csinálnátok?

2023. máj. 10. 15:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2023. máj. 13. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Kicsi? Nem értem.

Nem mutatta be a jegyzőkönyvet az Országos Mérésügyi Hivataltól, hogy minőségileg megfelelő?

Te pedig csak úgy szóbaálltál vele és elvitted az ágyadig!?

Ez aztán a vakmerőség!

2023. máj. 13. 14:42
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit szedsz, de kérek belőle :D

2023. máj. 13. 16:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a lány, aki el jut veled odáig hogy szexeljetek, szexelni akar, nem faszt méregetni. Attól a ponttól kezdve viszont már rajtad múlik, hogy mivel tudsz elő rukkolni, nem a gyíkod méretén. Minden egyes lány akinek tetszel, és eljutottál vele a szexig, a fantáziádra lesz kiváncsi, nem a számokra. Nincs jelentősége a méreteknek, azok ugyanis genetikai adottságok, amiken nem tudsz változtatni, sem nőként, sem férfiként. Amit viszont kontrollálhatsz, hogy hogyan beszélj, és hogyan/hol érj hozzá egy nőhöz. Tapasztalatból tudom, még csak fasz sem kell ahhoz, hogy egy lány szívesen emlékezzen vissza rád.
2023. júl. 15. 12:54
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt értem, de, amikor nem tudom kitölteni, ezáltal jobban stimulálni vagy kéri, hogy mélyebbre, de nincs több, az szívás.

2023. júl. 15. 15:14
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 próbáltad már??? Bocs, de szerintem meg nem... ha már csináltad volna akkor nem írnál ilyen butaságokat.
2023. júl. 15. 23:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Mi ebben a butaság?

2023. júl. 16. 08:27
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
Nos, az szívás, egyet értek, ilyenkor kell kitalálni mást, vagy bedurvulni. Lehet hogy csak azt szeretné hogy vadulj egy kicsit. Meg az is lehet hogy ő csak a lóf@szt szereti, mert könnyebben tágul a hüvelycsatornája és hosszabb is mint másnak. A nőknél is megvannak ugyan azok a méretbeli különbségek, mint a férfiaknál, csak a hüvelynél ez nyílván nem annyira feltűnő(meg később derül ki😝). A nők is különböző mértékben tágulnak, és más-más méretű a hüvelycsatornájuk, ezért nincs értelme a méret különbségeken stresszelni. A megoldás az, hogy próbálkozol, és lesz olyan akinek nem leszel elég, és lesz olyan akinek pont tökéletes lesz a gyíkod mérete.
2023. júl. 16. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Dugnék egy jót a sraccal
okt. 8. 06:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!