Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk volt e olyan hogy suliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt e olyan hogy suliban átlátszódott valamelyik tanárnő bugyija?? Tangát hordott? Meséljetek

Figyelt kérdés

2023. máj. 10. 00:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt ilyen. A töritanárnőmnek láttam a bugyiját. Október 23.-i ünnepség volt ezért mindenki ünneplőben volt. Tanárnő egy csinos fehér blúzban, fekete szoknyában volt. A táblára írt fel valamit és közben azt láttam hogy a bugyija átsejlett a szoknyáján. Mondhatni kirajzolódott a formás popsija. Egyébként a tanárnő egy 20-as évei végén járó fiatal tanárnő volt. Laza volt és lehetett vele beszélni dolgokról.

Egyszer azt mondta emlékszem hogy az USA meg a Szovjetunió közötti hidegháborúra hogy ment a két ország közötti történelmi faszméregetés. XD

2023. máj. 10. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt a kemia tanarno o kb 25 lehetett es eleg feszes nadragokban jart, ott lehetett latni ezt azt, foleg hogy sokszor feher nadragot hordott.

Na meg a milf tori tanarno se volt rossz, nagyon jo testtel volt megaldva 3 gyerek utan is.

2023. máj. 21. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A matek tanárnőnk 24-28 éves lehetett, mi 11.es-ek voltunk amikor megkaptuk őt... Csak annyit mondok, hogy egyfolytában edzett, cicanadrágban járt és alig bírtam figyelni órán, mert mindig a tangáját bámultam az áttecő nadrágján keresztül...
2023. júl. 10. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!