Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztályfőnökkel szex?
Figyelt kérdés
Valahogy rá lehet venni az osztályfőnököt hogy benne legyen szexbe? Középsuliban osztálykiránduláson esetleg? Akikkel egy házban vagyok azok mind benne lennének és velünk van a legjobban a tanárnő. Tanárnő elvált nincs senkije. Csak belemegy valahogy.2022. nov. 16. 20:17
1/17 anonim válasza:
Szóval be akarja venni a tanárnőt egy csapat kanos kisfiú?
3/17 A kérdező kommentje:
#2 Valahogy úgy.
2022. nov. 16. 20:22
5/17 anonim válasza:
egy csapat pattanásos tini fiúcska hiú ábrándozása... értem én hogy vannak csodák, na de ekkora?
7/17 anonim válasza:
Ezt a dolgot te sem gondolod komolyan.... azért mekkora rohadt nagy baj van a világgal basszus....
8/17 anonim válasza:
6.-nál a pont!!! Hallgass csak rá!
10/17 anonim válasza:
Idén volt a 20 éves érettségi találkozónk, az osztályfőnök csak 10 évvel idősebb tőlünk, de még most is esélytelen lett volna meghúzni, nemhogy akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!