Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavar, ha a pasi a lábaitok közé pillant?
Figyelt kérdés
Edzéshez, szabadidőre, sporthoz, stb... olyan csinos kis darabok vannak már. Egyszerűen, nem lehet nem odanézni egy lopott pillantásra. Kellemetlenül érzem magam, de képtelen vagyok ellenállni. :(
Igyekszem nem bámulni, de azért 1-1 pillanatra oda szoktam nézni, ha teljesen testhez álló alsóban látok egy csinos lányt.
Ez így nagyon kiábrándító?
Tudom, hogy nem azért veszik fel, hogy feltűnést keltsenek, de basszus, egyszerűen így ezt diktálja a férfi ösztön.....
2023. máj. 9. 21:58
1/15 anonim válasza:
Nem kiábrándító. Természetes reakció.
5/15 anonim válasza:
Nem kiábrándító ha odanézel, de ha nyálcsorgatva hosszasan bámulod kigúvadt szemekkel az már zavaró.
Edzőteremben NEM azért veszik fel hogy feltűnést keltsenek, hanem mert kényelmes.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
Zseblámpa? Ez mit jelent?
2023. máj. 9. 22:36
7/15 anonim válasza:
Hát hogy a zseblámpa fénye átvilágítja a farmert és a bugyit így kirajzolódika pina jellegzetes formája.
8/15 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindenki azt írja, hogy nem zavarja, de ha ez így van, akkor velem valami baj van? Mert engem rohadtul zavar.
9/15 anonim válasza:
Nem is nők válaszolnak, egyébként hiába zavar, mindenki tudja, hogy ott van a puni elrejtve.
10/15 anonim válasza:
Egy pillantás nem zavar, csak az, ha hosszasan bámulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!