Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban hogyan működik a szex, ha működik egyáltalán és hogyan oldjátok ezt meg?
Távkapcsolatban éltünk nagyon sokáig de megoldható volt.
Videochat, beszélgetések, videók és képek addig míg nem találkoztunk ezekkel oldottuk meg a szexuális feszültséget.
És hogy fogadta a férjed ezt a helyzetet, hogy szeretőd lett mellette?
Ő is keresett valakit? Vagy hogy reagált?
Képzeld voltam távkapcsolatban. 3 évig. És engem is környékeztek meg pasik. De mivel tudtam, hogy akit szeretek jön haza, bármennyire is pengették ezt a húrt nem jártak sikerrel.
Lehet anyám megtanított normális értékrendeket képviselni és nem azt, hogy rib.@nc legyek. Őt választottam, akkor vele legyek és ne más nemiszervén ugráljak.
Volt hogy 3-4-5 hónapig nem találkoztunk. És? Van kezem. Van játék. Van telefon. Videó.
Meg nem ösztönlény vagyok, akire ha rámosolyognak egyből ugrik is a f.@szra.
15
Ugyanezt gondolom ha tudom van aki hozzám hazajön kibírom, sőt hol érdekelne más.
Olyan jó volt mindig hosszú idő után hozzá bújni.
#14 Nem derült ki soha.
#15 Nézd, te bizonyára erősebb erkölcsű vagy mint én de azt vedd figyelembe hogy én tovább bírtam ellenállni a csábításnak mint amíg neked a távkapcsolatod tartott (3 év & 4,5 év). Nem azonnal ugrottam egy mosoly után, és van olyan helyzet amikor az ösztönök átveszik az irányítást.
17
6 év távkapcsolat után mondom, hogy nem nincs indok arra, hogy megcsalja az ember a párját. Ezzel nyugtatod magad, hogy jajj az ösztönök... emberek vagyunk nem állatok, hogy az ösztöneink hajtsanak.
A testiségen kívűl jóval többről szól egy kapcsolat!
2 évig nem volt kapcsolatom. Mert nem bújtam össze bárkivel.
Utána jött a férjem. Akit épphogy megismertem, éppenhogy megismertette velem újra a jót, el is ment.
Mindig tartottam magam.
Egyszer volt, hogy nagyon erős volt a csábítás. Mikor az a bizonyos húr megpendült. De tudtam, hogy a párom miért is ment ki. Azért, hogy nekünk teremtse a jövőt. És azért, hogy itthon együtt folytassuk tovább. Onnantól még annyira sem engedtem közel senkit. Mert szerettem őt. És most is szeretem és nem kell más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!