Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Távkapcsolatban hogyan működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban hogyan működik a szex, ha működik egyáltalán és hogyan oldjátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Ritka találkozásig, erotikus levelezés chatszex vagy milyen megoldást találtok ki, hogy azért mégis csak legyen valami érzékiség köztetek?

2023. máj. 9. 11:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Kedves #10-es, ne mondj olyanról véleményt amiről halvány fogalmad sincs. Mi távkapcsolatban éltünk a férjemmel amíg külföldön dolgozott. Olykor a falat kapartam a hiányától főleg az első időkben. Ne mond hogy nem voltam kitartó mivel négy és fél évig bírtam, de eljön az a pillanat még ha nem is keresed amikor jó időben-jó helyen-jó húrokat penget meg egy férfi.
2023. máj. 9. 13:32
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Érzéki üzenetekben húzzuk egymást. Ideig-óráig... a távkapcsolatok döntő részének ugyanaz a vége (szakítás). Nagyon erős érzelmi kötelék kell hogy hosszabb távon is ki tudjon tartani egy távkapcsolat.
2023. máj. 9. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolatban éltünk nagyon sokáig de megoldható volt.

Videochat, beszélgetések, videók és képek addig míg nem találkoztunk ezekkel oldottuk meg a szexuális feszültséget.

2023. máj. 9. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

És hogy fogadta a férjed ezt a helyzetet, hogy szeretőd lett mellette?

Ő is keresett valakit? Vagy hogy reagált?

2023. máj. 9. 13:39
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Képzeld voltam távkapcsolatban. 3 évig. És engem is környékeztek meg pasik. De mivel tudtam, hogy akit szeretek jön haza, bármennyire is pengették ezt a húrt nem jártak sikerrel.

Lehet anyám megtanított normális értékrendeket képviselni és nem azt, hogy rib.@nc legyek. Őt választottam, akkor vele legyek és ne más nemiszervén ugráljak.

Volt hogy 3-4-5 hónapig nem találkoztunk. És? Van kezem. Van játék. Van telefon. Videó.

Meg nem ösztönlény vagyok, akire ha rámosolyognak egyből ugrik is a f.@szra.

2023. máj. 9. 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

15

Ugyanezt gondolom ha tudom van aki hozzám hazajön kibírom, sőt hol érdekelne más.

Olyan jó volt mindig hosszú idő után hozzá bújni.

2023. máj. 9. 13:42
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

#14 Nem derült ki soha.

#15 Nézd, te bizonyára erősebb erkölcsű vagy mint én de azt vedd figyelembe hogy én tovább bírtam ellenállni a csábításnak mint amíg neked a távkapcsolatod tartott (3 év & 4,5 év). Nem azonnal ugrottam egy mosoly után, és van olyan helyzet amikor az ösztönök átveszik az irányítást.

2023. máj. 9. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
40%

17

6 év távkapcsolat után mondom, hogy nem nincs indok arra, hogy megcsalja az ember a párját. Ezzel nyugtatod magad, hogy jajj az ösztönök... emberek vagyunk nem állatok, hogy az ösztöneink hajtsanak.

A testiségen kívűl jóval többről szól egy kapcsolat!

2023. máj. 9. 13:51
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

2 évig nem volt kapcsolatom. Mert nem bújtam össze bárkivel.

Utána jött a férjem. Akit épphogy megismertem, éppenhogy megismertette velem újra a jót, el is ment.

Mindig tartottam magam.

Egyszer volt, hogy nagyon erős volt a csábítás. Mikor az a bizonyos húr megpendült. De tudtam, hogy a párom miért is ment ki. Azért, hogy nekünk teremtse a jövőt. És azért, hogy itthon együtt folytassuk tovább. Onnantól még annyira sem engedtem közel senkit. Mert szerettem őt. És most is szeretem és nem kell más.

2023. máj. 9. 13:55
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
64%
A távkapcsolat csak tinikorban bocsánatos bűn. Felnőtt fejjel borítékolható a mutatvány biztos bukása.
2023. máj. 12. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!