Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi egymás után hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi egymás után hány menetet bír?

Figyelt kérdés

Tehát elélvez elsőnek, utána vár 5 percet és már tudja is csinálni vagy hogy megy ez?

Mert én 26 évesen szűz vagyok, van hogy amikor 2 hétig nem nyúlok magamhoz, akkor egymás után 6szor is ki tudom verni.

2023. máj. 9. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Az előbb még 8-at bírtál :D

Gondolom ilyen nagyot mondó vagy akkor :D ja ha 2-t bírsz és azok is 2x10mp :D

2023. máj. 9. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Életkor és kedv kérdése. Fiatalon nyilván több alkalmat bír és kevesebb idő kell a menetek között. Idősen ez megfordul ha csak nem használ a férfi viagrát pl.
2023. máj. 9. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egymás után de egy hosszú éjszaka alatt, 6 volt a csúcs igaz még fiatalabb voltam mint most.
2023. máj. 9. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A magadhoz nyúlás az egészen más. Az akár lehet 10 x is,igaz az utolsók már minek? De a valódi szex, ha kiéhezett vagy max. 3 menet, de inkább csak kettő volt nálam. Attól még elképzelhető olyan, aki többet bír, de én szerintem mindenben átlagos vagyok.
2023. máj. 9. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy 26 éves férfi hány hamburgert tud egymás után megenni? Ugyanúgy egyénfüggő.
2023. máj. 9. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Eddig 3 volt a rekord nagyjából 2-3 óra alatt.
2023. máj. 9. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Függ életkortól kipihentségtől egészségtől edzetségtől stb

Pl egy hosszúhétvégés szabadnapon kipihenten simán kiverem 6-7 alkalommal és kívánom is

De ahogy írták szexből kevesebb megy

2023. máj. 9. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

A rekord 24 óra alatt volt 8 élvezés.

Egyszerre egymásután a legtöbb 6 volt, szopással. De a hatodiknál már meg kellett állítanom, hogy ne kezdjünk bele még egybe.

Szex alatt megszakítatlanul 4 volt a legtöbb, de ilyenkor én nem állok meg "öt percre", hanem élvezés után azonnal folytatom tovább ugyanúgy, mert jólesik tovább csinálni, és nem lankadok le orgazmusokkor.

Általában amúgy kettő szokott lenni, a második már gyorsabban érkezik, és intenzívebb.

2023. máj. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!