Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi egymás után hány menetet bír?
Tehát elélvez elsőnek, utána vár 5 percet és már tudja is csinálni vagy hogy megy ez?
Mert én 26 évesen szűz vagyok, van hogy amikor 2 hétig nem nyúlok magamhoz, akkor egymás után 6szor is ki tudom verni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az előbb még 8-at bírtál :D
Gondolom ilyen nagyot mondó vagy akkor :D ja ha 2-t bírsz és azok is 2x10mp :D
Függ életkortól kipihentségtől egészségtől edzetségtől stb
Pl egy hosszúhétvégés szabadnapon kipihenten simán kiverem 6-7 alkalommal és kívánom is
De ahogy írták szexből kevesebb megy
A rekord 24 óra alatt volt 8 élvezés.
Egyszerre egymásután a legtöbb 6 volt, szopással. De a hatodiknál már meg kellett állítanom, hogy ne kezdjünk bele még egybe.
Szex alatt megszakítatlanul 4 volt a legtöbb, de ilyenkor én nem állok meg "öt percre", hanem élvezés után azonnal folytatom tovább ugyanúgy, mert jólesik tovább csinálni, és nem lankadok le orgazmusokkor.
Általában amúgy kettő szokott lenni, a második már gyorsabban érkezik, és intenzívebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!