Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez komoly?
Mindig megdöbbenve olvasom, ha valaki egy ruhás nő látványától merevedést kap, vagy ha már attól áll a farka, hogy valaki beszélget vele. Meg hogy valakinek minden reggel merevedése van, meg naponta is többször, csak úgy feláll neki, mintha tini lenne.
Másfelől meg olvassuk ezeket a gatyábadurranós, merevedési zavaros sztorikat.
Nekem kb havonta egyszer van reggeli merevedésem. Csak úgy, egy nő latványára, vagy attól, hogy beszélgetek vele, soha nem áll fel. Ellenben ha szexre kerül a sor, mindig teljesen merev vagyok, és hamar sem szoktam elsülni.
Másnak tényleg ennyiszer feláll, 20 éves kora után is? Felnőtt férfiaknak? És akinek gyakran feláll, annak lehetnek gondjai az akció közbeni merevséggel? Vagy hajlamosabb hamar elmenni?

Ha valami izgat akkor feláll, ha nem akkor nem.
Ha neked kevesebbet áll akkor nincs olyan dolog ami izgatna.
#13 Mondjuk ez eddig az első olyan válasz, amivel tudok előre lépni (azért a többieknek is köszönöm szépen a válaszokat).
Valószínűleg igazad van, #13-as. Egyszerűen tényleg nem érdekel a nők 99%-a. Mármint a testem működik, amikor szex van, még soha semmilyen formában, puhulás szintjén sem volt merevedési zavarom, de tényleg semmit sem mozgat meg bennem, ha látok egy szép nőt, vagy ha beszélgetünk. Mondjuk ezt a munkámból kifolyólag naponta többször is meg kell tennem.

7. Én magam is ilyen vagyok, bár mostanában külső tényezők miatt ez csökkent.
Bár eddig nem volt olyan ex barátom aki az iramot istusta volna tartani. Nagyon ritka ez, sok helyről hallom hogy a nők csillag pózban vannak vagy frigidek X kor után, miért...
Nem kérek privátot, van párom.

Azt mondják 40 éves korig teljesen normalis ha minden reggel áll.
Sőt😅
Akinek nem ott sincs nagy baj, de nem libidó túltengő😉

A pasimnak minden reggel állt, volt hogy államában is, én szerettem sokszor nedves voltam ezek láttán és…a többit tudjatok.
Nála ez normális volt..🙃☀️😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!