Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire igaz nálatok, hogy az első szexnél dől el, hogy mennyire lesz, vagy nem lesz komoly egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
.2022. dec. 19. 12:14
1/10 Noren1989 

válasza:

Nem.
Jóval előtte, mikor még beszélgetünk a nővel, lánnyal, lénnyel.
2/10 anonim 

válasza:

egyáltalán nem igaz ez az állítás, legalábbis részemről
3/10 anonim 

válasza:

Nem, nálam általában már az első szex előtt eldőlne, hogy terveznék-e komolyan vagy el tudom-e képzelni vele a kapcsolatot.
4/10 anonim 

válasza:

Ha arra gondolsz, akkor nekem nem baj ha rossz volt az első szex… Vagy az első 10.
Én hiszek benne, hogy lehet rajta javítani és végtelenül türelmes vagyok.
24/f
5/10 anonim 

válasza:

Én is azt hiszem, hogy a szexben sokkal inkább áthidalható a különbség, mint személyiségbeli eltéréseknél, morális alapoknál.
8/10 anonim 

válasza:

Egyszer történt csak meg velem, hogy a második együttlét után eldöntöttem, hogy nem folytatom.
Olyan többször volt, hogy csiszolódnunk kellett. 5-össel értek egyet.
9/10 anonim 

válasza:

Nem igaz, mert normál esetben az első szexet több honapnyi ismerkedés, közeledés előzi meg. Szóval a komoly kapcsolat megelőzi a szexet.
10/10 anonim 

válasza:

Ez önmagában nem dönt, viszont fontos, hogy szexuálisan se legyünk ég és föld. Szóval, nem nyugtató érzés, ha ebben ellentétek vannak, később bajokhoz vezethet. Ám az ismerkedés során ez a téma is feljön így a gondok megelőzhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!