Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok a kérdésem hogy milyen érzés masztikor mind a 3 féle orgazmust átt élni? miben másabb mint ha csak 1 vagy két féle lenne ha mind 3 egyszerre akkor honnan tudjam hogy G pontos is volt illetve egyszerre?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 17:44
5/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, hogy melyik az a 3.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, de próbálkozhatnánk együtt.
8/9 anonim válasza:
Kiscsillag először egyre ússz már rá. Mintha a kezdő, kottát olvasni sem tudó zenész kérdezné hogy kell Liszt legnehezebb darabjait zongorán játszani.
9/9 anonim válasza:
3. Alatt az anális kielégülésre gondoltál?
Egyébként sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra, én sem. Úgyhogy csak csiklóval tudok elmenni. Illetve ha közösülés közben az is izgatva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!