Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés egy élsportoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy élsportoló nővel dugni?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék rá. Az izmokat érezni? Miben más a szex velük?

2023. ápr. 28. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Annyiban más, hogy borzasztó szűk a vaginájuk.
2023. ápr. 28. 14:07
 2/7 anonim válasza:
100%

kézilabdás és uszócsajjal voltam eddig

az úszzóra igaz volt amit az első is írt, a kézis csaj meg szeretett irányitani

2023. ápr. 28. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Élsportolóval még nem dugtam, de sportolóval igen, falmászó volt. Vékony és izmos (de abszolút nőies, nem kigyúrt) volt mindenhol, hajlítgathattad össze-vissza, iszonyú erős lábai voltak, bármeddig tudott combból lovagolni, ez volt a legjobb.
2023. ápr. 28. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Voltam fitnesszmodellel, élsportoló atlétával, triatlonossal, karate edzővel. A feszes tónusos test nyilván nagyon szép tud lenni. A tökéletesen kerek fenéktől kezdve egy csomó mindenben szebbek mint az átlag lányok. De mivel én is sportoló vagyok, alap hogy velük kezdek főleg :)
2023. ápr. 28. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Exem csoportos fitnes edző volt, mellette súlyzós edzést végzett. Volt egy szexkapcsolatom verseny szerűen testépítő csajszival. Mindketten heti rendszerességgel csináltak nagy súlyos erőgyakorlatot és intervall jellegű kardiót. Egyi sem volt kifejezetten szűk, de nagyon tudtak szorítani. Kb. mint ha megmarkoltam volna magamnak. Az orgazmusom így intenzívebb volt mind a kettő lánnyal, mint általában, ha nuniban élveztem el. És nem nagyon fáradtak el, sokáig bírták a monoton de intenzív lovaglást.

A testépítő csajszi kevésbé volt hajlékony :D de ez semmilyen hátrányt nem okozott a szexben, csak pózváltásoknál vettem észre.

2023. ápr. 28. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt,feszes izmos teste volt,nagy nyomás volt rajta a versenyek miatt,a szexben vezette le.Csak alig volt szabadideje,sok külföldi felkészülés..
2023. ápr. 28. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kézis csajjal voltam együtt.

Kicsit domináns akart lenni.

Semmi extra.

Jó volt.

2023. ápr. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!