Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undi a nyilvános smárolás?
Hányinger rám jön, mikor csókolóznak idegenek körülöttem. Tegnap gimiben smárolt a pasi a csajával. Lány meg utána bement a lány WC-be, mert tuti nedves lett a bugyija. Fuj, nagyon undi szerintem. El is szoktam menni onnan, ha ilyet látok, mert számomra kínos.
L/19
Szerintem is, ha nem megfelelő helyen csinálják, pl. tömött buszon, metrón, villamoson, vonaton.
Ritka nagy primitívségre vall szerintem, és független ez attól, hogy valaki 16 éves vagy 36.
Ez olyan, mintha direkt finganál egy jó hangosat mindenki orra alá a metrón és még röhögnél is és elkezdnéd mondogatni, hogy én voltam, hogy biztos legyen.
"tömött buszon, metrón, villamoson, vonaton"
Ott sincs probléma - AKKOR, ha nem csinálják vadabbul, mint ahogy te normálisnak tartod.
Egy szolid csók vagy ölelés sehol se gond.
Baszki! A csajodat megfogod, megsimogatod, megcsókolod. Full normális dolog. 40 évesen is! Pl. a vonaton Vácig 4-5-ször csak megcsókolod.
Amivel igazán gond van az a taknyok bénázása, meg direkt mutogatása, felvágnak közben dugni sem tudnak hol, de nyalják-falják egymást mint valami csövesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!