Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexi valakinek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexi valakinek az "ártatlan kisugárzás" egy lánynál?

Figyelt kérdés
Főleg idősebb férfiakra értem a kérdést.
2023. máj. 5. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Mindenki szereti a zárjegyes termékeket!

:-)

2023. máj. 5. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom az okát, de a szűz lányokra mindig kiemelt figyelmet fordítok. Ők még sok esetben olyan kis esendők, ártatlanok. (: Szeretem őket.
2023. máj. 5. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

egyrészt mert fiatalos, a fiatalság pedig erő és termékenység

másrészt van benne valami eredő, természetes szexualitás. az ártatlan összhatás egyúttal valami olyasmit is takar, hogy tudatos eszközökkel nem nagyon fokozza a szexuális vonzerejét, szóval amit érzékelsz az illetőből, az sokkal közelebb áll a nyers valósághoz

2023. máj. 5. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert imádom mikor ez a "lepel" lehull és az "ártatlan kislány" veszélyes Nagymacskává változik.

Ha pedig az ártatlan kisugárzás mögött valóban egy ártatlan Kislány rejtőzik, akkor törődést, odafigyelést, gondoskodást vált ki belőlem. Megismertethetem vele az erotika és a szex csodálatos világát. Kitárhatom előtte a kaput, hogy belépjen rajta.

48+Ffi

2023. máj. 5. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedvességet sugall.
2023. máj. 6. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom az okát, de a szűz lányokra mindig kiemelt figyelmet fordítok. Ők még sok esetben olyan kis esendők, ártatlanok. (: Szeretem őket."

Ha lettél volna velük, nem ezt mondanád. De amúgyis félreértetted a kérdést! Gondolom meghaladta a képességeidet...

"Kedvességet sugall."

+1

2023. máj. 6. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

"Ha lettél volna velük, nem ezt mondanád. De amúgyis félreértetted a kérdést! Gondolom meghaladta a képességeidet..."

na igen, itt sokan a vágyálmaikat tálalják tényként

2023. máj. 6. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert manipulálni tudja és kihasználni.
2023. jún. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!