Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexi valakinek az "ártatlan kisugárzás" egy lánynál?
Mindenki szereti a zárjegyes termékeket!
:-)
egyrészt mert fiatalos, a fiatalság pedig erő és termékenység
másrészt van benne valami eredő, természetes szexualitás. az ártatlan összhatás egyúttal valami olyasmit is takar, hogy tudatos eszközökkel nem nagyon fokozza a szexuális vonzerejét, szóval amit érzékelsz az illetőből, az sokkal közelebb áll a nyers valósághoz
Mert imádom mikor ez a "lepel" lehull és az "ártatlan kislány" veszélyes Nagymacskává változik.
Ha pedig az ártatlan kisugárzás mögött valóban egy ártatlan Kislány rejtőzik, akkor törődést, odafigyelést, gondoskodást vált ki belőlem. Megismertethetem vele az erotika és a szex csodálatos világát. Kitárhatom előtte a kaput, hogy belépjen rajta.
48+Ffi
"Nem tudom az okát, de a szűz lányokra mindig kiemelt figyelmet fordítok. Ők még sok esetben olyan kis esendők, ártatlanok. (: Szeretem őket."
Ha lettél volna velük, nem ezt mondanád. De amúgyis félreértetted a kérdést! Gondolom meghaladta a képességeidet...
"Kedvességet sugall."
+1
"Ha lettél volna velük, nem ezt mondanád. De amúgyis félreértetted a kérdést! Gondolom meghaladta a képességeidet..."
na igen, itt sokan a vágyálmaikat tálalják tényként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!