Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kisugárzású nő jön be a legtöbb férfinek ? Vissza húzódó vagy sexmániás?
4 barátnőm van mindegyiknek van párja.
Egyik se szeret sexelni a párjával,
Csak az első pár hónapba amíg míg úgynevezett ujjak a kapcsolatban,
És oda vannak a csajokért
Én nagyon szeretek sexelni és mindegyik páromat nagyon kívántam és rengeteget sexeltünk, már ők mondták hogy fáj a fejűk (viccből )
Melyik jobb egy hosszú párkapcsolatba aki vágyik a másikra vagy aki szerényebb és úgy kell neki könyörögni ? És így elérhetetlen marad valamilyen szinten és nagy jelentőséggel bír a sex ?
Kiváncsi vagyok tapasztalatokra, életkorra és nemre.
Illetve hogy mi a rossz és a jó mind kettőben.
24/N
Nincs ilyen. Ez két buta szélsőség.
Én szeretem ha egy nő meg meri élni a szexualitást, nagyon vonzóvá tudja tenni. Nem kell szexmániásnak lennie, elég az, ha megvan a kapcsolatban a kölcsönös vágy.
Barátnőid kapcsán meg az a kérdés, hogy akkor minek vannak kapcsolatban olyanna akivel nem jó számukra a szex?...
Phű, kérdező, tanulj meg magyarul, mert borzalom, ahogy írsz. Alig lehet érteni.
Egy nőnél két ellentétes dolog van, amit elvárnak tőle:
1: Legyen NAGYON jó a szexben,
2: Legyen NAGYON hűséges a párjához.
EZ a lényeg.
Ha nem érted akkor nagyon sajnálom, nem volt muszáj hozzá szólnod.:)
Úgy írok ahogy szeretnék és ahogy nekem tetszik 😊
Egyébként nem mondtál sok mindent amivel előrébb lennék
Tudod ha csendbe maradtál volna…
Nekem az jön be, ha akarja a szexet.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!