Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kisugárzású nő jön be a legtöbb férfinek ? Vissza húzódó vagy sexmániás?
4 barátnőm van mindegyiknek van párja.
Egyik se szeret sexelni a párjával,
Csak az első pár hónapba amíg míg úgynevezett ujjak a kapcsolatban,
És oda vannak a csajokért
Én nagyon szeretek sexelni és mindegyik páromat nagyon kívántam és rengeteget sexeltünk, már ők mondták hogy fáj a fejűk (viccből )
Melyik jobb egy hosszú párkapcsolatba aki vágyik a másikra vagy aki szerényebb és úgy kell neki könyörögni ? És így elérhetetlen marad valamilyen szinten és nagy jelentőséggel bír a sex ?
Kiváncsi vagyok tapasztalatokra, életkorra és nemre.
Illetve hogy mi a rossz és a jó mind kettőben.
24/N
Ez nem ilyen egyoldalú dolog. Nem egyformák a férfiak sem. Lehet, hogy sikerült megfelelő párt találniuk és a pasik sem annyit kívánják a szexet. Meg azt sem hiszem, hogy egyáltalán nincs szex, maximum ritkábban, mint azt te megfelelőnek gondolod.
Szóval lehetnek szerencsés kapcsolatok.
Viszont szerintem nagyon sokan csak örülnek, hogy van kapcsolatuk és hajlamosak benne ragadni valamiben, amiben a szexszel nem elégedettek, de legalább minden más "rendben van".
Azt nem értem, hogy ők a te barátaid elvileg, szóval neked kellene tudni a választ, hogy milyen a párjuk és mennyire jó a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!