Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minél nagyobb méretű egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél nagyobb méretű egy nő,annál izgatóbb?

Figyelt kérdés
Nagy női test,nagy élvezet? Más is van így ezzel? Én rajongok a hatalmas,hájas nőkért.Imádom a puha,bársonyos testüket.A szex is csodás velük.

2023. máj. 4. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Én kövér nőt vettem el feleségül. Világ életemben átlagos alkatú, vagy vékony barátnőim voltak. Aztán jött ő. Online találkoztunk, messengeren kezdtünk beszélgetni. Annyira jófej, és vicces volt, sok tartalmas beszélgetéssel, hogy meg akartam ismerni személyesen is. Aztán találkoztunk, a dolgok követték egymást, és beleszerettem. Pont nem érdekelt a mások véleménye, simán felvállaltam, és boldogan élünk 4 éve. (A szex is nagyon jó vele)
2023. máj. 4. 14:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok,szerencsés ember vagy!
2023. máj. 4. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nem így gondolom.
2023. máj. 4. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem voltam kövér nővel, a sok háj, az izzadtság amit a kövér embereken érzek, az idomok hiánya csak a nagy has logó zsír mindenhol. Abszolút nem tudom értékelni. A karcsúbb , szép, idomos nőket, formás fenék, karcsú derék stb , ezeket szeretem. De kinek mi. Jó, hogy a kövér nők is elkelnek, több csinos marad nekem.
2023. máj. 4. 23:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Kövér nő sincs 2 egyforma. Volt szerencsém randizni néhánnyal. Volt, amelyik kép alapján igényes, telt nő benyomást keltett, élőben pedig arcon csapott a valóság: csapzott göndör haj, és valami elviselhetetlen testszag (sült olaj/zsírszaghoz tudnám hasonlítani). Azóta inkább kerülöm a nagyobb méretű nők társaságát, még ha nincs is 2 egyforma.

F40

2023. máj. 5. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezeknek kis részben van köze a kövérséghez
2023. máj. 5. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!