Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minél nagyobb,annál izgatóbb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél nagyobb,annál izgatóbb?

Figyelt kérdés

Nagy test,nagy élvezet.Nekem annál szexibb egy nő,minél nagyobb mindene.

Mások is vannak így ezzel? Mit szerettek az óriási női idomokban?

Akár extrém kövér nő is bejön?

2021. aug. 12. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Aha. Minél nagyobb egy férfi agya, annál jobban tetszik. Akinek egész nagy, annak elég sokmindent megtennék az ágyban..😇

N

2021. aug. 12. 16:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Aki a kövér nőket szereti,annak kicsi az agya? Nem értem az összefüggést.
2021. aug. 12. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az arányos, egészséges és ápolt, nem túl kövér/vékony/izmos alkatot preferálom.
2021. aug. 12. 16:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a nagy többség így van ezzel.Én viszont nem tartozom bele,mivel a rendkívül nagy nőket szeretem./az agyammal nincs semmi gond/
2021. aug. 12. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam olyat, hogy van. :D

Sokaknak hozzád hasonlóan ez jön be és nincs ezzel semmi baj.

2021. aug. 12. 16:27
 6/11 sterling.archer ***** válasza:
76%
Hallod, ha gondolod elboltolhatjuk az asszonyt. XD
2021. aug. 12. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6-os nagyot nevettem :)

Bár kifelé az látszik, hogy egyre jobban divat a husi ettől függetlenül 10-ből 8 pasinak a vékony tetszik. Közvetlen ismerősi körömben van olyan akinek a párja vékony a szeretője pedig extra husi. A szexet imádja Vele de mutatkozni csak a vékonnyal akar. Annyi negatív kritikát kapunk sokszor hogy elképesztő. Pedig Én csak enyhén husi vagyok és imádom a testem így ahogy van

2021. aug. 12. 17:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Ritka,hogy egy nő elfogadja magát moletten,esetleg kövéren.Azt tapasztalom,hogy kövérnek lenni szégyen.Aki meg a kövér nőket szereti-mint én-hülyének nézik.Pedig az ízlésnek nincs köze az intelligenciához.
2021. aug. 12. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

A népi "bölcsesség" szerint:

Nagy kofferbe jó pakolni, csak utcán nem jó vele menni.

2021. aug. 12. 21:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Én az utcán sem szégyenlek megjelenni nagyon kövér nővel.Valószínűleg azért,mert szépnek látom őket.
2021. aug. 13. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!