Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anált nem kedvelő srácok! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anált nem kedvelő srácok! Ti megpróbáljátok a nő segglyukát amennyire csak lehet ignorálni?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Eskü nem értem a kérdést.
2023. máj. 4. 08:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem baj.
2023. máj. 4. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ignorálni: semmibe venni, figyelmen kívül hagyni.

Attól, hogy az anált nem szeretik, még a popsi lyuk ott van. Ami izgató is lehet egy kutya pózban. Attól, hogy nem akarom oda betenni.

2023. máj. 4. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Én sejtem mire gondolsz. Volt több olyan partnerem is, akik valamiért nem szőrtelenítettek a feneküknél, hiába volt csupasz a puncijuk, és hát inkább igyekeztem nem tudomást venni erről, puncinyalásnál is ügyeltem, hogy ne menjek "lejjebb" a kelleténél.

Bár ha a lány kutyában pucsít előttem, vagy 69-nél pont a szemem előtt van a segglyuka, akkor persze nehéz teljesen ignorálni :D

2023. máj. 4. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Farpofa ápol és eltakar
2023. máj. 4. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kedvelik, akkor ignoràljàk. Ettől függetlenül attól még mert valaki nem szereti az analt meg nem fogja veszett mód kikerülni a segget. Az is a test része
2023. máj. 4. 14:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Ó🤩
2023. máj. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!