Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem, akik nem szerelemből szexelnek, hanem például a karrierjük miatt, hogy álltok a dologhoz? Legyünk gyorsan túl rajta, vagy megpróbáljátok élvezni is? 26/nő
Ha tetszik is az illető, kívánod akkor miért ne. Lehet akkora élmény lesz, hogy még százszor megismételitek.
Volt egy főnököm, akivel hónapokig viszonyom volt. Mondjuk nem a karrierem miatt, egyszerűen csak izzott a levegő köztünk. Akkoriban sokat túlóráztunk. 😄
30N
Nekem egy ilyen alkalommal volt egy számomra is teljesen érthetetlen élményem.
Borzalmasan undorodtam a pasitól. Öreg is volt (62),nagy hatalmas sörhas, undorító testalkatú, nagy bundás fanszőrzet 🤮 A személyisége számomra ennél is undorítóbb volt. Konkrétan rosszul voltam ha egy térben kellett dolgozni vele és hozzámszólt, rámnézett.
Tényleg nagyon kellett a pénz. (lakás kaucióra, hogy a kolibol eljöhessek ) Mikor egyik délután felajánlotta, hogy kifizeti, de cserébe egy délután kedvére használhatja a testem. Undorodtam ahogy hozzámért,majdnem hánytam szopásnál, rosszul voltam, már sírtam amikor az análpluggal tágított. Nem fájt, meg semmi.. csak undorodtam az egész szituációtol. Aztán valahogy átkapcsolt az agyam. Elengedtem... Becsuktam a szemem és megpróbáltam élvezni... Életemben nem éltem át se előtte, sem azóta ennyire érdekes és intenzív orgazmusokat. A hideg rázott az undortól, miközben belől elöntött a forróság. Többszöri ilyen orgazmusok után volt, hogy talán el is ájultam néhány másodpercre. Minden erőm elment, úgyhogy hazajönni sem bírtam, csak reggel. Borzalmasan szégyelltem magam sokáig, de elmúlt.. Próbálom a "jó" oldalát nézni. Lakás is meglett,és maradt még egy furcsán izgató érzés az orgazmusoktol amit átéltem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!