Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőket kérdezem, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem, akik nem szerelemből szexelnek, hanem például a karrierjük miatt, hogy álltok a dologhoz? Legyünk gyorsan túl rajta, vagy megpróbáljátok élvezni is? 26/nő

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Neked melyik menne, az a kérdés
2022. júl. 30. 08:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Szeretném ha nem undorodnék magamtól.
2022. júl. 30. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Rengeteg ilyen eset van szerintem és biztos hogy nem udorodik senki magától emiatt
2022. júl. 30. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha tetszik is az illető, kívánod akkor miért ne. Lehet akkora élmény lesz, hogy még százszor megismételitek.

Volt egy főnököm, akivel hónapokig viszonyom volt. Mondjuk nem a karrierem miatt, egyszerűen csak izzott a levegő köztünk. Akkoriban sokat túlóráztunk. 😄

30N

2022. júl. 30. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Legyél túl rajta, mert érzelem nélkül teszed, kényszerűségből!
2022. júl. 30. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Akkor miért csinálod? Ennyire fontos a karrier, vagy a pénz? Akkor itt a baj, mert ez nem testi undor, hanem erkölcsi. És az ilyen nőktől más is undorodik.
2022. júl. 30. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen jó, ha élvezem én is. Nem árt, ha van némi szimpátia is. Az már csak ráadás, ha ebből előny is származik.
2022. júl. 30. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Ha előnyök nélkül is dugnának a pasival akkor tudják talán élvezni. Ha csak az előnyök miatt akkor pont mint a prostik - semennyire. A bibi, hogy utána a főnököd akkor is akarja majd amikor neked ép nincs kedved hozzá, s ha nem pucsítasz akkor előbb-utóbb a melóhelyről is repülsz.
2022. júl. 30. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Nekem egy ilyen alkalommal volt egy számomra is teljesen érthetetlen élményem.

Borzalmasan undorodtam a pasitól. Öreg is volt (62),nagy hatalmas sörhas, undorító testalkatú, nagy bundás fanszőrzet 🤮 A személyisége számomra ennél is undorítóbb volt. Konkrétan rosszul voltam ha egy térben kellett dolgozni vele és hozzámszólt, rámnézett.

Tényleg nagyon kellett a pénz. (lakás kaucióra, hogy a kolibol eljöhessek ) Mikor egyik délután felajánlotta, hogy kifizeti, de cserébe egy délután kedvére használhatja a testem. Undorodtam ahogy hozzámért,majdnem hánytam szopásnál, rosszul voltam, már sírtam amikor az análpluggal tágított. Nem fájt, meg semmi.. csak undorodtam az egész szituációtol. Aztán valahogy átkapcsolt az agyam. Elengedtem... Becsuktam a szemem és megpróbáltam élvezni... Életemben nem éltem át se előtte, sem azóta ennyire érdekes és intenzív orgazmusokat. A hideg rázott az undortól, miközben belől elöntött a forróság. Többszöri ilyen orgazmusok után volt, hogy talán el is ájultam néhány másodpercre. Minden erőm elment, úgyhogy hazajönni sem bírtam, csak reggel. Borzalmasan szégyelltem magam sokáig, de elmúlt.. Próbálom a "jó" oldalát nézni. Lakás is meglett,és maradt még egy furcsán izgató érzés az orgazmusoktol amit átéltem.

21L

2022. júl. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!