Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc szexpózotok és melyiket nem szeretitek? Miért?
A kutyapóz a kedvenc, minden lyukhoz jó a hozzáférés és izgató keményen hátulról kiélvezni a partnert. Tudom az ágy mellett állva, vagy épp, ha a földön térdel a partner.
Misszionáriust is szeretem, de általában csúszik a térdem, ezért nem vagyok annyira oda érte. Meg van a maga előnye és hátránya.
Lovaglót is szeretem, mert úgy jó a hozzáférés a partner hasához, melléhez, látom az arcát.
Fordított lovaglóban a seggéhez van hozzáférés.
Oldalt fekve nem annyira kényelmes a hozzáférés, kevésbé tudok mélyre hatolni, de néha ez is izgalmas, főleg anális téren.
Hason fekve a partner, ha kitolja magát jobb, de puncihoz kevésbé kényelmes a hozzáférés, análisan egész jó.
30F
Két kedvencet mondanék, amik pont egymás ellentétei:
-kutya, mert szeretem, hogy mélyre megy, nagyon erőteljes inger
-misszionárius, klasszikus, jól lehet variálni pl a lábaim helyzetével, és nyilván egy intim, közeli póz
Nem szeretem:
-69. Külön-külön szeretem az orált, nagyon is, de így egyben nem. Vagy nem tudom rendesen csinálni, vagy nem tudom élvezni 69ben.
A kedvencem az álló-hátulról, így tudok a legstabilabban kitámasztani.
A lovaglót nem szeretem, de csak azért, mert a legtöbb lány nem fel-le csúszkál, hanem előre-hátra és így nem éri (nekem) megfelelő inger a farkamat.
35/F
Amikor felrakja a lábát a nyakamba.
Na abban lehet a legjobban pakolni.
Nekem is olyan de sosem volt semmi probléma semmilyen pózban, szóval nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!