Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszasan kinyaltok egy olyan nőt is aki nem tetszik nektek, vagy azt inkább csak megdugjátok hátulról ne is lássátok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 11:55
1/10 anonim válasza:
Az ilyen gyökér hozzáállású “férfiakat” szívesen megetetném egy-egy cápával, vagy krokodillal.
Őszintén remélem, hogy soha az életben nem lesz egy nő sem, aki szóba állna veletek
2/10 anonim válasza:
Egy minimális érzelmi kötődés nekem kell az orális szexhez. Ezért sem szoktam az első pár alkalommal csinálni, bár volt már rá példa.
3/10 anonim válasza:
Nekem női orgazmus fétisem van, az számít, hogy orgazmust okozzak, nem a kinézet.
4/10 anonim válasza:
Eleve le sem fekszem olyan nővel, aki nem csinos, szép arcú, kedves, intelligens és van humora.
5/10 anonim válasza:
Nekem elég ha valami megfog benne, valamivel felizgatja a fantáziámat.
6/10 anonim válasza:
Ha nem jön be a csaj, akkor semeddig nem jutok vele.
7/10 anonim válasza:
Egyik sem!
Olyan nővel semmiféle szexuális jellegű dolgot nem teszek/ tennék.49/ f.
8/10 anonim válasza:
Aki érzelmileg nem fog meg azzal még csók sincs - a szex viszont jó dolog :)
9/10 anonim válasza:
Nem tetszik a csajod? Húzd a fejére a bugyiját, úgy adjál neki.
10/10 anonim válasza:
Aki nem tetszik, azzal nem kerülök intim kapcsolatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!