Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a reális összeg amiért orálisan kielégítenél egy ismeretlent ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 05:49
11/18 anonim válasza:
10, mondjuk José Luis Torrente..?
Őt mennyiért szivattyúznád le?
12/18 anonim válasza:
Nekem fizetni sem kell érte nagyon szeretek szopni (20L)
13/18 anonim válasza:
Mindenkinek megvan az ára.
Van az a pénz vagy akármilyen juttatás, lehetőség amiért akár egy hetero is lepippantson egy másik férfit.
14/18 anonim válasza:
Ügyesen és érzékien tudom csinálni szájjal, de hetero férfi vagyok. Így is érdekel a válaszom, vagy kimondottan akarsz valamit a kérdéssel, és várod a (lefelé) liciteket?
15/18 anonim válasza:
Mindegy, akit érdekel a válasz az max rámír, és megkérdezi. De faszos képért cserébe elmegyek valami jó cigányasszonyhoz, és nagyon nagy átkot rakatok az elkövetőre! 🙃
16/18 anonim válasza:
idősebb korrekt és ápolt urakat 20-40 ezerért szopok le
25l
18/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy kit, egy szép, ápolt nőt egy jó vacsiért és egy üveg mimőségi vörösborért is kinyalok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!