Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexkapcsolathoz milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolathoz milyen fèrfinek kell lenni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 23:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
jó pasinak
2023. máj. 2. 23:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyannak akire vágyik a nő annyira, hogy szexelni akarjon vele, de ne akarjon többet.
2023. máj. 2. 23:44
 3/15 anonim ***** válasza:
7%
Gazdag :)
2023. máj. 2. 23:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyannak ahol a nő nem kapja otthon amit a szexkapcsolatban szeretne átélni valakivel !
2023. máj. 2. 23:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan aki tud és bír b@szni.
2023. máj. 2. 23:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jónak az ágyban. Olyannak, aki tudja mikor és mire használja a száját.

Emellett persze nem árt ha sportolsz is, és nem ostoba sem. Hidd el, ez így van.

F

2023. máj. 3. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Semmi különösnek, viszont jókor kell jó helyen lenni.
2023. máj. 3. 00:08
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyannak aki bejön annak a nőnek akire pályázol. Szóval nem árt ha rendben van a külső megjelenésed, stílusod, kisugárzásod, személyiséged és kommunikálni úgymond "csajozni" is tudsz (méghozzá elég jól, mert minden szexkapcsolatra nyitott nőre tucatnyi jelentkező fog jutni).
2023. máj. 3. 00:14
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Chad 😎
2023. máj. 3. 00:21
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Kell egy nagyon megnyerő külső, vagy átlagos külső extra erős kisugárzással. Mindkettő kevés, ha az ágyban béna az illető.

Volt mindkét féle pasival dolgom. Egyik átlagon felüli külső és átlagnál sokkal bénább volt az ágyban. Szerintem szűz volt és vagy 10 évvel többnek mondta magát. Az a gyorstüzelő, aki alatt meg se mozdulhatsz, mert elsül vagy megijed, hogy letörik. Na, ebből nem kértem repetát. Másik az átlagos, jó dumával, aki félig impotens. Mindent tud, csak szexelni nem. Mindig megmagyarázza, hogy most azért nem áll fel, mert zavarja a helyszín, de mindegy, mert minden helyszín zavarja.

Hát, szexkapcsolatra alkalmas férfit én nem találtam, igaz, ez a kettő el is vette a kedvemet egy életre.

2023. máj. 3. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!