Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolathoz milyen fèrfinek kell lenni?

Jónak az ágyban. Olyannak, aki tudja mikor és mire használja a száját.
Emellett persze nem árt ha sportolsz is, és nem ostoba sem. Hidd el, ez így van.
F

Kell egy nagyon megnyerő külső, vagy átlagos külső extra erős kisugárzással. Mindkettő kevés, ha az ágyban béna az illető.
Volt mindkét féle pasival dolgom. Egyik átlagon felüli külső és átlagnál sokkal bénább volt az ágyban. Szerintem szűz volt és vagy 10 évvel többnek mondta magát. Az a gyorstüzelő, aki alatt meg se mozdulhatsz, mert elsül vagy megijed, hogy letörik. Na, ebből nem kértem repetát. Másik az átlagos, jó dumával, aki félig impotens. Mindent tud, csak szexelni nem. Mindig megmagyarázza, hogy most azért nem áll fel, mert zavarja a helyszín, de mindegy, mert minden helyszín zavarja.
Hát, szexkapcsolatra alkalmas férfit én nem találtam, igaz, ez a kettő el is vette a kedvemet egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!