Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legnagyobb vagyad / fantaziad? Mondhatni alom sex? Nekem pl az egyik h egy hajon csinalni
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 23:36
1/15 anonim válasza:
Ez nekem is tetszene. Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy szívesen hajókáznék a Dunán. Amikor átsétáltam az Erzsébet hídon. Nem voltam mostanában Budapesten, és lenyűgözött a látványa. 30/F
2/15 anonim válasza:
Terhes nővel BDSM alapokon szexelni az elejétől a végéig.
Persze utána is, akár együtt vagyunk, akár BDSM kapcsolatban.
Bár most inkább az esne jól, hogy szexelni egy nagyot, keményebben, aztán csak összebújni, élvezni a partner ölelését. Most inkább csak az utóbbi amire nagyon vágynék.
F
3/15 A kérdező kommentje:
#2 mit ertenel kemenyebb alatt
2023. máj. 2. 23:44
4/15 anonim válasza:
Nekem egy fiatal lány aki keresi a határait .Mondjuk kikötözni elfenekelni amolyan hajhúzós keményebb dugással és még tudnám sorolni !
5/15 anonim válasza:
#3:
Most még az átlagos vaduláshoz képest egész visszafogottat.
Sima vad szex az átlag az ember számára. Azért mind3 lyukat megjárva, szopatást is keményen, nem ilyen finomabb lágy tempóban.
7/15 anonim válasza:
Nagy csiklóval rendelkező csajjal vagy FTM fiúval lenni (konkrétabban: kinyalni, szopkodni a peckét) 😊
8/15 anonim válasza:
Én egyszerre szopatnék 3 lányt, kettő a vesszőn, egy a heréknél!
A másik, hogy 2 nagyon szép kerek fenekű lány kutyában, akik egymàson vannak, és ide-oda tenném a káreszt, fel-le-fel-le, majd a szűkebben elélveznék.
9/15 anonim válasza:
2 fiatal 18.-at épphogy betöltött barátnővel hármasban lenni , együtt szopatni őket , akiknek egymással és velem szemben is bizonyítási vágyuk van ki a jobb és vérmesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!