#6-osnak :)
17 évesen már bekerül a Forma 1-be ha valaki elég tehetséges, és egész életét ezzel töltötte. Nálam végig max mint hobbi volt. 22 évesen nyilván a Forma 1-rol lecsúsztam, bár hozzá teszem, nem is volt soha cél 🤣.
De valami komolyabb széria azért végig itt volt bennem, mint "nagy álom". De azért a realitás talaján maradva, még ha azt mondanám, hogy a csaladom anyagi helyzete közel sem rossz, akkor is, ez hihetetlen mennyiségű pénzt igényel, amit segítség nélkül (szponzor) bele rakni nemcsak hihetetlen nehéz, hanem még ha az ember bele is rakja, sosem térül meg. Nem véletlen van kevés igazan ismert, és tehetséges magyar versenyző, pénz nélkül nem lehet feljebb jutni. Marad a hobbi Gokart, a szimulátor, meg néha napján az apámmal és bátyámmal való pályára járás sajat autóval (bár az nyilván nem verseny, csak gyors körözgetés)
Valójában egy gyorsabb autót vezetni hihetetlen fizikai terhelés, hosszabb versenyeken a kanyarokban tartanod kell a testsúlyod akar 4-6x-osat is.
Én imádom az autókat, lévén ebbe nőttem bele, imádok vezetni is, bár közúton nem nagy élvezet, elmegyel a-bol b-be és kész, sok a hulye az úton.
Én az a fajta vagyok, aki egy sima F1 szabadedzést is képes végig nézni, engem lenyűgöz, hogy ott megy egy 8-900 kilós valami és olyan sebességgel kanyarodik amivel egy átlag utcai autó egyenesen sem képes haladni. (De ez van, mindneki furcsa a maga módján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!