Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti csináltatok már olyat, hogy punci nyalás közben meglepetészszerűen áttértetek a popólukra is? Ha igen akkor mi volt a lány reakciója?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 22:10
1/10 anonim válasza:
Annyira tetszett neki, hogy rögtön befingott.
2/10 anonim válasza:
Csak annyit mondott: Beszarok!
A többit képzeld el..
3/10 anonim válasza:
Nem volt meglepetés szerű. F
Mondjuk én meglepődtem, amikor először csinálta nekem.
4/10 anonim válasza:
Nincs az a pénz, amiért segget nyaljak. Pina jöhet, de popsi soha.
5/10 anonim válasza:
Nem, ilyet nem illik csinálni, mert kellemetlen is lehet a lánynak.
6/10 anonim válasza:
Látom nem tudsz meglenni úgy hogy ne írj ki naponta legalább egy kérdést amiben "popluk" nyalás szerepel 😃
7/10 anonim válasza:
Ezt az idióta kérdezőt most már bannolni kellene, meg a popóluk szót is.
8/10 anonim válasza:
Nem, számomra a popóluk nyalása még tisztán is undorító! A punci finom ízét semmi sem tudja felülmúlni!
9/10 anonim válasza:
Hát az volt a reakciója mint egy rendezőnek film forgatás közben. Azt mondja most álljunk el jó.
10/10 anonim válasza:
Egyetlen egyszer tettem ilyet. Epp nyaltam a puncit, és bár soha nem is értettem ezt, és undorítonak is tartottam elotte kicsit, mégis csak áttértem a szeretomon a fenekére. Nem tudom mi keritett magába, de éreztem hogy a vágy visz oda. Tetszett neki, elengedte magát, és élvezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!