Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szedtem fel egy Hong kongi lányt Brüsszelben. Megdugjam vajon?
Én biztos hogy bele mennék ha ő is.
Gumi kell az tuti. De ha valódi ázsiai akkor nagyon odaadó.
Kérdés hogy te domináns hím vagy e
#12 Na, most ment el. Kép nincs, de kb így nézett ki: [link]
Annyi történt, hogy tegnap sétáltam a városban és láttam egy ilyen migránsos plakátot a szokásos hülyeségekkel. Már mentem is volna tovább, mikor látom, hogy egy ázsiai csaj nézegeti. Odamentem hozzá megkérdezni, hogy mit gondol róla, mert érdekelt, hogy ők hogyan látják. Szó szót követett és kiderült, hogy ő is kvázi menekült Hong Kongból, és most a UK-ben keres munkát mérnökként. Tök jól megtaláltuk a hangot, ezért meghívtam egy italra és kérdeztem, hogy van-e kedve este találkozni. Azt mondta, hogy persze. Megadta a számát, de még hezitáltam, hogy tényleg talizzunk-e.
Este találkoztunk a diadalívnél (vagy mi a neve), sétáltunk a parkban, megcsókoltam, megkérdeztem, hogy van-e kedve feljönni (volt), volt némi gyenge-közepes szex, reggel főztem teát, és ő meg elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!