Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szedtem fel egy Hong kongi lányt Brüsszelben. Megdugjam vajon?
Ez igazán életszerű történet….
Brüsszelben vagy jelenleg, és megismerkedtél egy ázsiai nővel, és az az első gondolatod, hogy feljössz gyakorira, és megkérdezed idegenektől, mit tegyél. Ühüm…
Ez olyan, mintha találnék egy tábla csokit a táskámban, és felhívnám a különleges tudakozót, hogy megkérdezzem, megegyem-e a csokit.
#1 Egyelőre vacillálok, de lehet, hogy igazad van.
#2 Miért ne? Èrdekes élmény lehet, meg fiatalabb is nálam úgy 10 évvel. Láthatóan tetszem neki, vele tennék jót. Nem kell ezt így túlgondolni, ő látogatóban van itt, én meg üzleti úton.
Az egyetlen baj, hogy az arca tényleg nem tetszik.
Én is voltam már Brüsszelben, sőt a világ több távoli pontján is jártam.
Ám az a tény, hogy itt feszengsz az oldalon, ez annyit jelent, hogy láttál egy ázsiai lányt a városban, elképzelted milyen lenne, ha oda mernél menni hozzá. Majd visszamentél az apartmanba, amit bérelsz, elővetted a laptopod és a farkad, és azon fantáziálsz, milyen lehet megdugni egy külföldi nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!