Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Milyen tapasztalataitok vannak kis mérettel? (13cm körül) SokkL rosszabb, mint az ideális mérettel? (18cm körül)
Erről a régebbi kérdésről jutott eszembe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
SAJNOS nagyon kevés (ám annál jobb) tapasztalatom van a kis méretről. A 18 cm NEKEM határozottan NEM ideális, hanem ordenáré nagy, amivel nehéz felszabadultan és fájdalommentesen szexelni.
A "kis" méret nem sokkal rosszabb, hanem sokkal jobb, mint a nagy. De ezt az egészet totál felesleges volt leírnom, úgyis elkönyvelitek gyakoris fasságnak, mert kényelmesebb abban hinni, hogy a pöcsötök miatt vagytok sikertelenek a nőknél, mint azzal szembenézni, hogy a személyiségetekkel nem stimmel valami.
Te pap vagy? :D
Ez olyan szépen indult. Kár, hogy nő olyat nem mond, hogy a kicsi sokkal jobb. Amúgy honnan tudod, hogy ki mennyire sikertelen és miért? Én pl nem is próbálkozok, mert felesleges a testi adottságaim miatt.
Kérdező, föltettél egy kérdést, amire kaptál többféle választ is. Mi a francért írsz ki kérdést, ha már úgyis eldöntötted, mi a válasz?
És akkor nem a személyiséged a probléma...
Nem jött válasz az eredeti kérdésre. A személyiségem nagyon jó, szeretni szoktak az emberek. De te ismeretlenül jobban tudod :)
Nőként válaszolok neked tessék: nem sokkal rosszabb, hanem inkább kevésbé intenzív érzés. Bár fontosabb alapvetően a 1. vastagsága 2. keménysége. Ez a kettő meg tudja menteni a 13 centis péniszt, de számomra valamelyest azért rontja az élményt, a vizuálisat mindenképpen.
Sok ilyen kérdésnél láttam azt az érvet, hogy csak a hüvelybemenetnél van sok idegvégződés, ezért nem számít a hossza mert nem érezni. Hát nem tudom, hogy ezek a válaszolók csak máshogy vannak bekötve, vagy pasik voltak, de már hogyne lehetne érezni, hogy valami 12 centire vagy 20 centire hatol belém? És nyilván számít az a különbség, hogy az egyiknél azt érzem, hogy még éppen hogy csak bennem van, a másiknál meg pont hogy alig fér belém és sosem csúszik ki szex közben, egyik póznál sem, nem csak 1 pózban tudjuk csinálni egész végig.
Szóval a hossz is sokat tud számítani, de a kitöltöttség érzetet a vastagság+keménység adja meg, utána jön prioritásban a hossz szerintem. Számomra a 17-19cm a tökéletes hossz, a vastagsághoz könnyebb alkalmazkodni mint az extrém hosszúsághoz. Sokkal jobb egy ilyen, mint egy 22 centis de vékonyabb. Ha elég vastag és kemény, akkor 15-16 cm még okés lehet nálam, de 15 cm alatt kifejezetten kicsinek találok egy péniszt és még csak egyszer találkoztam akkorával eddig.
Köszönöm a választ. Kb ezt szoktam hallani a nőktől mindig. (Sajnos :D)
15: Te ismeretlenül azt is jobban tudod, hogy nő vagyok-e vagy sem. Pusztán a válaszom alapján. Gyakorlatilag hazugnak nevezel itt minden nőt, aki nem azt válaszolja, amit te elvársz.
Ezek alapján igen, ismeretlenül is nehéz elkpzelni, hogy olyan "nagyon jó" személyiséged lenne.
De tudod mit? Igazad van. Minden nő a nagy farkat szereti. Aki meg nem, az nyilván nem nő. Hogy ettől neked miért lesz jobb, az egyelőre rejtély. Mondjuk mindenképp megérne egy pszichológiai elemzést az a hozzáállás, ahogy itt többen is szerettek dagonyázni az önsajnálatban a kisebb farkatok miatt, és még csak esélyt sem adtok annak, hogy esetleg léteznek nők, akiknek más a preferenciájuk.
Megérdemlitek.
Ismeretlenül persze, hogy nehéz elképzelni. Majd egyszer beszélgess velem előítéletek nélkül. Meg fogsz lepődni. Tudod, az a baj a hozzád hasonlókkal, hogy minden ilyet elintéznek annyival, hogy rinya, önsajnálat, stb és a 0 empátiájukkal bele se gondolnak, hogy milyen pokoli érzés kimaradni a szerelmi életből egy testi adottság miatt. Köszönöm a kedves szavakat!
Téged az csöppet sem zavar, hogy totál mellébeszélsz?
A következőket vezetted le eddig:
- minden nő a nagyot szereti,
- aki azt állítja, hogy nem, az vagy hazudik, vagy csak jön a gyakoris fassággal, vagy nem is nő,
- jaj-jaj, de rossz nekem, mert minden nő a nagyot szereti, nekem meg kicsi van.
Bocs, de ezzel tényleg nehéz együttérezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!