Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok hány évesen masztiznak?
Én viszonylag későn kezdtem, én meg pont azt tartom “furcsának”, ha valaki 9-10 évesen csinálja, nekem akkor fogalmam sem volt, hogy mi az. Engem kicsit később kezdett érdekelni a szex, mármint elméleti szinten tudtam, hogy mi az, de nem izgatott.
15 évesen próbáltam először, mert annyit hallottam róla, gondoltam kipróbálom, de nem volt jó akkor, nem éreztem semmi jót, pont mert amúgy nem vágytam rá, azt sem tudtam hogyan kéne. Aztán már nem emlékszem hogy de valahogy 16 évesen jobban rájöttem a dolgokra és akkor jobban elkezdett érdekelni a szexualitás is, így akkor kezdtem.
Hát elég későn kezdted.
Én azért vertem ki mert a többiek mondták jajj de jó, na te verted.
Mondom jaja vertem persze. Akkor azt se tudtam mi az. Ezért jobban utanajartam, azota majdnem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!